(VIDEO) Med nastopom eksplodirala pirotehnika, umrla 30-letna španska zvezdnica

A.L.
03.09.2019 09:10

Kljub hitri pomoči je umrla v bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila na plesno-glasbenem nastopu v okolici Madrida. Španska pop pevka in plesalka Joana Sainz Garcia je namreč umrla po tem, ko jo je med koncertom zadela pirotehnična naprava, ki je eksplodirala.
Odrska pirotehnična naprava je eksplodirala v neposredni bližini 30-letne pevke, ki je nemudoma padla v nezavest. Še pred prihodom reševalcev sta pevki pomagala zdravnik in medicinska sestra, ki sta bila v tistem času na koncertu kot gledalca. Kljub njuni pomoči in hitremu posredovanju reševalcev je španska zvezdnica umrla. 
{embed_youtube}https://youtu.be/E3nVMTjLaNk{/embed_youtube}
Kmalu po dogodku se je na spletu razširil tudi posnetek eksplozije in pevke, ki se je zgrudila na tla. Podjetje Prones 1SL je potrdilo, da je incident povzročila tehnična napaka. Dodali so, da je skupina tudi na predhodnih koncertih uporabljala pirotehniko, a s tem nikoli ni bilo težav.
{twitter}https://twitter.com/BreitbartNews/status/1168644409312862208{/twitter}
30-letna Joana Sainz Garcia je bila glavna plesalka in koreografinja v skupini Super Hollywood Orchestra, ki jo sestavlja 15 pevcev, plesalcev in glasbenikov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta