(VIDEO) Objavljen pretresljiv posnetek nesreče v Zadru, najmlajša žrtev nadebudni nogometaš

A.L.
08.05.2020 11:54

"Avto je potonil v tridesetih sekundah. Bilo je tako temno, nihče od očividcev ni upal skočiti v morje."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kot smo že poročali, se je v ponedeljek pozno zvečer v središču Zadra zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla 20- in 16-letnik, 17-letnik je hudo poškodovan in je še vedno v kritičnem stanju. Zdaj je znanih tudi več podrobnosti o nesreči. 20-letni voznik Audija je umrl na kraju nesreče, prav tako tudi 16-letni sopotnik. Dve osebi so odpeljali v bolnišnico. Znano je, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v robnik in drog javne razsvetljave. Avtomobil je prebil zaščitne stebričke in zletel v morje.
{embed_youtube}https://youtu.be/z13sBEkO-8w{/embed_youtube}
Na spletu se je pojavil tudi posnetek nesreče, ki kaže, da je vozilo v morje zapeljalo mimo dveh sprehajalcev, ki sta za las ušla tragični nesreči.
Očividec je povedal, da je 22-letnik, ki je lažje poškodovan, sam priplaval na površje in rekel: "Trije so še notri." Takoj za tem so ga reševalci odpeljali v zadrsko bolnišnico. "Avto je potonil v tridesetih sekundah. Bilo je tako temno, nihče od očividcev ni upal skočiti v morje."
{facebookpost}https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2537831269866145&id=1390978861218064{/facebookpost}
Hrvaški Index je poročal, da sta preživela udeleženca nesreče doma v Turnju, medtem ko sta umrla iz Zadra. Najmlajša žrtev je 16-letni J.B., nadebudni nogometaš kluba Primorac Biograd. Od pokojnika so se na družbenih omrežjih poslovili številni nogometni klubi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta