(VIDEO) V hudi prometni nesreči na Hrvaškem umrli trije ljudje, med njimi tihotapec z migranti

STA, M.D.
06.01.2024 10:51

Na avtocesti v bližini Karlovca se je ponoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje, 12 je poškodovanih, med njimi trije otroci. Med umrlimi tihotapec z migranti, dva Sirijca v kritičnem stanju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nesreča se je zgodila dvajset minut pred drugo uro zjutraj na avtocesti Karlovac - Reka v bližini predora Sveti Marko. Tamkajšnja policija je sporočila, da je bilo v nesreči udeleženih več vozil.

Zaradi prometne nesreče je bil na avtocesti A1 oviran promet med priključkoma Karlovec in Novigrad v smeri Dubrovnika, obvozi pa so potekali po državnih cestah, je sporočil hrvaški avtoklub (Hak).

Po neuradnih informacijah portala Index.hr je v nesreči umrl zakonski par z Reke, njun 16-letni sin pa je bil poškodovan. Ena od treh smernih žrtev naj bi bil tudi tihotapec migrantov, ki so bili v nesreči poškodovani. Policisti teh informacije še niso potrdili. 

Direktor Splošne bolnišnice Ogulin dr. Davor Vukelja je za 24sata povedal, da sta v njegovi bolnišnici dve osebi v kritičnem stanju, pravi, da gre verjetno za državljana Sirije, rojena leta 1995 in 1996.

Priča nesreče je za Jutarnji list povedala, da je terenec madžarskih registrskih tablic zletel čez ograjo in zadel avtomobil družine z Reke, ljudje iz terenca pa so popadali po cestišču.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta