Voznica je motoristu zaprla pot. Oživljali so ga na kraju, a ni preživel

ČK
24.05.2020 18:34

Okoli 14.30 se je na magistralni cesti Litija - Ljubljana smrtno ponesrečil nič kriv 35-letni motorist.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V Senožetih pri Ljubljani se je danes smrtno ponesrečil 35-letni motorist. Zgodilo se je okoli 14.30, na magistralni cesti Ljubljana - Litija. Prve ugotovitve kažejo na to, da nesreče ni povzročil on, pač pa pet let mlajša voznica osebnega avtomobila, ki je v križišču zavijala levo in odvzela prednost motoristu. Ta je padel po cestišču in hudo poškodoval. Oživljali so ga, vendar so bile poškodbe prehude. Umrl je na kraju. Danes se je motorist ponesrečil tudi v naselju Stražišče v občini Ravne na Koroškem. Poškodovanca so odpeljali v bolnišnico v Slovenj Gradec.
Nesreče z udeležbo motoristov so policisti obravnavali tudi včeraj. Med Krašnjo in Spodnjimi Lokami je motoristka trčila v srno, padla po cestišču in se poškodovala. Počilo je še v križišču Tržaške in Viške cesti v Ljubljani. Štiriintridesetletni voznik osebnega vozila je zaprl pot 37-letnemu motoristu, ki se je v nesreči hudo poškodoval. Huda nesreča se je v soboto zgodila tudi na cesti Tolmin - Nova Gorica. Motorist je padel pri naselju Doblar in se hudo poškodoval, posredovati je morala dežurna ekipa s helikopterjem. Zvečer se je ponesrečil še motorist v Velenju, v križišču na Cesti Františka Foita je trčil z avtomobilom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta