Z audijem silovito trčil v tovornjak, ki ga je vozil Slovenec, umrla oče in sin iz Hrvaške

Primorske novice
19.09.2024 12:02

Na avtocesti A4 se je danes zjutraj ob 5.30 pripetila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Voznik in sopotnik sta umrla na kraju nesreče.
Profimedia

Po poročanju Primorskega dnevnika je voznik avtomobila znamke audi A4 hrvaških registrskih tablic na odseku med San Giorgiom in Latisano v smeri Benetk silovito trčil v tovornjak s priklopnikom, ki je po prehitevalnem pasu vozil pred njim. Trčenje je bilo usodno za obe osebi, ki sta bili v avtomobilu. Italijanski mediji poročajo, da sta bila pokojna, sicer oče in sin, hrvaška državljana, stara 40 in 65 let. Kot poroča tržaški Il Piccolo, sta bila zaradi delovnih obveznosti na poti v Toskano. Tovornjak je vozil 34-letni slovenski državljan. 

Na kraju so bili gasilci, reševalci deželne službe za nujno medicinsko pomoč 118 in osebje družbe Autostrade Alto Adriatico. Priletel je tudi reševalni helikopter, vendar za voznika in sopotnika v avtomobilu žal ni bilo več pomoči. Poškodbe so bile prehude in sta umrla na kraju nesreče.

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče so zaprli dva pasova in je promet potekal le po rednem voznem pasu, pri čemer so nastajali zastoji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta