Znanih več podrobnosti: Mladoletnik umoril tudi dojenčka in nekajletna sorodnika

A.L.
04.09.2019 12:31

Preiskava še poteka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znanih je več podrobnosti o petkratnem umoru, ki ga je izvršil 14-letnik. Najstnik je o streljanju, ki se je zgodilo v Alabami, policijo obvestil sam in povedal, da je bil v času, ko je slišal strele, v kleti. Po zaslišanju je 14-letnik priznal, da je družino umoril sam. Zločin se je zgodil v majhnem mestu s 500 prebivalci, poročajo tuji mediji.
{embed_youtube}https://youtu.be/3N9wVV0v-Jg{/embed_youtube}
14-letni storilec je umoril 38-letnega očeta, mačeho, 5-letno sestro ter dva brata, stara šest let in šest mesecev. Tri žrtve so umrle na kraju, dve sta bili v kritičnem stanju in sta umrli v bolnišnici. Po besedah policije preiskava dogodka še vedno poteka, motiv za umore za zdaj še ni znan. Storilca so namestili v pripor za mladoletnike, povsem mogoče pa je, da mu bodo sodili kot odrasli osebi, poročajo tuji mediji.
{embed_youtube}https://youtu.be/i9W-v84pZ6k{/embed_youtube}
Mladoletni storilec je pištolo, s katero je ustrelil žrtve, policiji pomagal "najti" sam, pridobljena pa je bila na nezakonit način. Na šoli, ki jo je 14-letnik obiskoval, so sporočili, da so globoko pretreseni, dijakom pa bodo zagotovili psihološko pomoč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta