3 ograje, ki so trenutno najbolj mikavne med vsemi

Oglasno sporočilo
08.11.2023 00:00

V svetu aluminijastih ograj se pojavlja inovativna rešitev: pokončne letvice, ki zagotavljajo funkcionalnost, varnost in estetsko dopolnjujejo videz sodobnih domov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Guardi Slovenija

Za tiste, ki živijo v modernih hišah ali se lotevajo bodisi gradnje bodisi prenove, ponuja Guardi ekskluzivne sodobne ograje, ki presegajo ustaljene trende. Elegantne moderne ograje iz njihove ponudbe so zasnovane tako, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne okuse. Kaj je njihova posebnost? To, da so po videzu in kakovosti drugačne od drugih.

Pogled v zgodovino

Desetletja so pri izdelavi aluminijastih ograj prevladovale vodoravne linije. Takšne ograje so takrat pomenile revolucionarni odmik od tradicionalnih lesenih in železnih ograj z navpičnimi letvicami. Aluminij je v oblikovanje prinesel lahkotnost in drzno drugačnost. Vendar dlje, ko se ograje z vodoravnimi lamelami umeščajo v prostor, bolj vsakdanje postajajo. In ko je nečesa veliko, nastopi čas za nekaj novega.

Zakaj bi imeli ograjo, kakršno ima sosed, ko pa je lahko vaša edinstvena, z oblikovno dovršenimi pokončnimi letvicami in obenem skladna z vašo hišo ter življenjskim slogom?

Ograja Palermo
Guardi Slovenija

Eleganca pokončnosti

V družinskem podjetju Elšnik, uradnem predstavništvu za Guardi Slovenija, v zadnjih dveh letih opažajo naraščajoče zanimanje za aluminijaste ograje z elegantnimi pokončnimi letvicami. Takšne ograje namreč ponujajo več kot le varnostno funkcijo; so izraz individualnega sloga in sodobnega oblikovanja, prostoru pa podarjajo dinamičnost in prefinjen karakter. Pokončne letvice lahko služijo kot odličen kontrast gladkim stenam hiše in ravnim površinam, prav tako pa omogočajo igro svetlobe in sence, ki v okolico vnaša privlačno dinamičnost. Med Guardijevimi ograjami s pokončnimi letvicami je največ povpraševanja po modelih Epos, Palermo in Siena.

Veličastni Epos

Lamelna ograja Epos je plod kreativnega sodelovanja podjetja Guardi s svetovno znanim oblikovalskim studiom F. A. Porsche. Model Epos se v svoji osnovni kodi spogleduje s klasičnimi, tradicionalnimi ograjami, hkrati pa predstavlja edinstven dizajn in visoko funkcionalnost. Njegova posebnost je, da nima vidnih stebrov iz ulične strani. Vaše dvorišče bo imelo zato zelo eleganten in sodoben minimalističen videz. Ograja Epos je na voljo v različnih barvnih odtenkih. Kot eleganten poudarek dopolnjuje moderno hišo ali vilo.

Guardi Slovenija

Navdihujoči Palermo

Model Palermo z vertikalnimi letvicami in unikatnimi detajli prinaša pridih klasične elegance v moderno okolje. Če vam je všeč drugačnost, lahko izberete poševne vrhnje kapice v drugi barvi kot so letvice. S svojo enostavno eleganco in čistimi linijami prinaša model Palermo zračnost in vizualno odprtost, kar je privlačno tako v urbanem kot tudi podeželskem okolju.

Guardi Slovenija


Guardi Slovenija

Prebujena Siena

Ograja Siena se umešča med klasične modele ograj, ki so zasidrani v času in slovijo po svoji trajnosti ter estetiki. Kljub temu pa prinaša priložnost za personalizacijo in unikatnost z dodajanjem različnih ornamentalnih elementov. Tako vaša dvoriščna, balkonska ali stopniščna ograja ne bo služila zgolj svojemu osnovnemu namenu, temveč bo z estetskega vidika prispevala k prefinjenemu in modernemu videzu vašega doma. Eleganca vertikalnih linij ograje Siena se harmonično zlije z različnimi arhitekturnimi slogi, od klasičnih do modernih, in prinaša občutek odprtosti, ne da bi pri tem izgubili zasebnost ali varnost.

Model Siena
Guardi Slovenija

Od nasveta do vgradnje

Podjetje Elšnik ponuja vrhunske aluminijaste dvoriščne in balkonske ograje ter dvoriščna vrata Guardi, ki se ponašajo z izjemnim dizajnom in kakovostjo materialov. S svojimi tehnično-servisnimi-montažnimi ekipami, ki štejejo več kot deset usposobljenih strokovnjakov z več kot 15-letnimi izkušnjami, zagotavljajo celovito storitev – od prvega nasveta, izmer do končne vgradnje. Z njihovim profesionalnim pristopom bo vaša nova ograja ne le varnostni element, temveč tudi estetski dodatek, ki bo bivanje ponesel na še višjo raven. V ponudbi Guardi imate možnost izbire med široko paleto barv po RAL-lestvici, kar vam omogoča, da svojo ograjo popolnoma uskladite z zunanjo podobo stavbe ali z vrtom.

Več informacij najdete na www.alu-ograje.com.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.