Dodatki za dom, ki so videti dizajnerski, a si jih lahko privošči vsak

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.09.2024 11:23

V JYSK-u ponujajo številne kose pohištva in dodatkov za dom, s katerimi lahko v hipu spremenimo videz interjerja

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posteljni okvir
Jysk

Prihajajo krajši, hladnejši dnevi, ko se bomo večino časa zadrževali doma, zato je pomembno, da si interjer uredimo tako, da se bomo počutili čim bolj sproščeno in udobno. To dosežemo z naravnimi materiali, mehkimi blazinami in preprostimi linijami, kakršne so značilne na primer za skandinavski slog opremljanja. Za vas smo poiskali navdih pri JYSK-u, ta namreč v svoji jesenski kolekciji ponuja izdelke, ki spominjajo na drage dizajnerske kose, vendar so dosegljivi po ugodni ceni in zagotavljajo vse prednosti skandinavske trajnosti in sproščenosti. Zaradi svoje vsestranske priljubljenosti pa so hit tudi na družabnih omrežjih.

Tv-omarica LYNGVIG
Jysk

Pa začnimo z večjimi kosi. Za prijeten večer ob televizorju ne potrebujemo drugega kot omarico, na katero postavimo televizor, in naslonjač, v katerega se udobno zleknemo. TV-omarica iz hrastovine z rolojskimi vrati je pravi magnet za oko: rolojska vrata so zelo praktična, njihov retro videz pa nas vrača v čase, ko je bil tak dizajn vrhunec oblikovalskih smernic. Poleg tega hrastov les v prostor vnaša toplino in stabilnost. Enako učinkuje tudi leseno ogrodje naslonjača, ki ga dopolnjuje mehka tekstura teddy tkanine v umazano beli barvi. Ta material je trenutno eden najbolj priljubljenih, ker zagotavlja pravo razmerje med udobjem in dobrim stilom.

Naslanjač KALUNDBORG
Jysk

Poleg naslonjača se dobro poda mizica, na katero lahko odložimo časopis ali knjigo. Praktične, obenem pa estetsko dovršene so na primer mizice iz materiala fiberstone. Spominjajo na drage dizajnerske stvaritve, pri katerih se naravne barve in teksture spajajo s sodobnim, funkcionalnim dizajnom. Mizica je idealna za manjše prostore, na primer spalnice ali manjše dnevne sobe, z nevtralno barvno paleto pa se ujame z vsakim opremljevalskim slogom.

Klubska mizica
Jysk

Če naslonjač uporabljamo za branje, bomo nanj zagotovo postavili namizno svetilko. Na primer tako, ki je skoraj identična luksuznim minimalističnim svetilkam, kakršne krasijo dizajnerske interjerje, vendar je veliko cenejša. S svojo preprosto obliko lahko postane osrednji kos na delovni mizi ali nočni omarici. Pomeni vrhunec minimalizma z maksimalnim učinkom. Njena pridušena svetloba ustvarja popolno vzdušje za prijeten večer ob knjigi ali v pogovoru z najdražjo osebo.

Namizna svetilka HJARNE
Jysk

Na koncu lahko za poudarke v interjerju poskrbimo še z nekaj dekorativnimi predmeti, ki prostoru dodajo piko na i. Že nekaj časa so priljubljene vaze v obliki skulptur, ki so sčasoma postale nujen del vsakega doma, ovekovečenega na družabnih omrežjih. Z organsko obliko se taka vaza nevsiljivo vključi v vsak minimalistično opremljen prostor, vseeno pa s svojevrstnim šarmom pritegne pozornost opazovalca. Siva barva in elegantna površina sta primerna družba za vse vrste šopkov, od posušenega cvetja do obarvanih naravnih vej.

Vaza BENNY
Jysk

Posebno zanimiv detajl je tudi stensko ogledalo nepravilne oblike, ki ga lahko obrnemo pokončno ali ležeče in da vsakemu prostoru povsem drug značaj. Uporabimo ga lahko v predsobi, dnevni sobi ali spalnici, s črnim kovinskim robom pa vsakemu dizajnu doda kanček elegance in prefinjenosti.

Ogledalo REJSBY
Jysk
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.