Fasadne plošče – privlačne in funkcionalne hkrati

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
16.09.2024 00:00

Vlaknocementne fasadne plošče Swisspearl

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Širok spekter oblikovalskih možnosti dopolnjujejo še površinsko obdelane plošče s perforacijami in 3D ornamenti, ki dajejo objektu dodaten poseben pečat.
Arhiv Naročnika

Fasada je končni element vsake stavbe. Pust prvi, trajni vtis. Gre za združitev arhitekturne ustvarjalnosti, trendov ter učinkovitosti. Vlaknocementne velikoformatne fasadne plošče Swisspearl so zagotovo prava izbira za tiste, ki želijo kar najbolj funkcionalno fasado, ki pa je hkrati zelo estetska in privlačna. Fasadne plošče Swisspearl so na razpolago v različnih zaključnih obdelavah in različnih velikosti. Zasnovane so po načelu prezračevanje fasade in se lahko pritrjujejo na leseno ali kovinsko podkonstrukcijo.

Široka uporabnost

Prezračevane fasade so primerne za vse vrste objektov. Še posebno pa za objekte, pri katerih je zračna vlaga v notranjosti zelo velika (različni industrijski objekti, šole, vrtci, bazeni ...) in za tiste, pri katerih so fasade zelo izpostavljene padavinam.

Neomejene oblikovalske možnosti

Zaradi neomejenih estetskih možnosti se prezračevane fasade najpogosteje vgrajujejo na javnih, trgovskih in poslovnih objektih. Zadnja leta se vedno bolj uveljavljajo tudi pri stanovanjskih objektih, predvsem pri modernejših zasnovah ali pri kombiniranju različnih fasadnih materialov.

Velikoformatne fasadne plošče Swisspearl nudijo fasadi vse kar potrebuje: lep izgled, individualnost, karakter, teksturo, barvo in zelo pomembno visoko učinkovito zaščito.
Arhiv Naročnika

Vlaknocementne fasadne plošče

Vlaknocement je vzdržljiv, naraven material. V nestrjenem stanju se ga lahko praktično poljubno oblikuje, v strnjenem stanju pa je oblikovno obstojen in odporen proti različnim vremenskim vplivom.

Iz značilnosti samega materiala pa izhajajo prednosti, ki odlikujejo vse vlaknocementne izdelke: energetska učinkovitost, visoka kakovost in zanesljivost, obstojnost v vseh vremenskih prilikah, dobra zvočna izolativnost, zmrzlinska odpornost, negorljivost.

Pestrost barv in tekstur ter kakovost in preprostost obdelave plošč dajejo oblikovalcem možnost uporabe v različnih konstrukcijah in okoljih. Odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad ter omogočajo poenoten videz streh.
Arhiv Naročnika

Podjetje Swisspearl Slovenija, že več kot 25 let proizvaja in trži svoje vlaknocementne izdelke pod blagovno znamko Swisspearl. Dolgoletna prisotnosnot na trgu in široka svetovna uporaba fasadnih plošč Swisspearl, dokazujeta izjemno in zanesljivo dolgoročno kakovost.

Swisspearl Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, info@si.swisspearl.com, www.swisspearl.com.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.