Je to vaš novi košček raja v Sloveniji?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
05.08.2023 00:00

Če sanjate o posebnem življenjskem udobju, imamo za vas zelo dobro novico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rezidenca Murva
Stoja Trade

Na dveh čudovitih lokacijah se nahajata dve edinstveni naselji, prvo v idiličnem naselju Šmarje, le streljaj od Kopra in naše čudovite obale, drugo pa v Umagu tik ob morju.

Rezidenca Murva – eleganca bivanja daleč od mestnega hrupa

Rezidenca Murva
Stoja Trade

Rezidenca Murva je v vasi Šmarje nad Koprom – v pravem osrčju slovenske Istre. Idilična okolica, ki obdaja rezidenco, je že sama po sebi prvi razlog, zakaj je to idealna lokacija za bivanje. Stran od mestnega hrupa, vendar hrkati tudi zelo blizu vsemu udobju: Koper in Izola sta namreč oddaljena le 15 minut vožnje z avtomobilom.

Lokacija je obkrožena s čudovito naravo, avtohtonimi oljčniki in slikovitimi vinogradi. V okolici so številne sprehajalne poti in možnosti za različna doživetja. Rezidenca Murva zagotavlja življenjski slog, kot ste ga doslej lahko občudovali le v kakšnem hollywoodskem filmu – ko se čas ustavi in se vsakdan upočasni. Takšen življenjski scenarij je prvi pogoj za bolj kakovosten vsakdan.

Elegantna in dobro premišljena arhitekturna zasnova rezidence Murva pa bo to življenje začarala v čisto novo obliko udobja. In hollywoodski scenarij bo postal resničnost.

Najprej vas bo prepričal nepozaben razgled na morje in na savudrijski polotok. Opazovanje morja, ki se spreminja v različnih letnih časih in vremenskih razmerah, je resnično nekaj posebnega.

Potem se boste nedvomno zaljubili še v šarmantno arhitekturo rezidence, ki izžareva posebno eleganco in se hkrati ponižno zliva s klasično arhitekturo slovenske Istre.

Rezidenca Murva
Stoja Trade

Zasnovo soseske sestavljajo 44 stanovanj v štirih vila blokih in 16 vil z bazeni, ki bodo izdelane do poljubne gradbene faze. Rdeča nit načrtovanja se kaže v iskanju kakovosti in lahkotnosti bivanja, kar se odraža v umestitvi projekta v prostor, predvsem pa v oblikovanju tlorisov prostorov. Dovršeno so oblikovane in zasnovane tudi zunanje površine, ki so namenjene druženju ljudi.

Rezidenca Murva
Stoja Trade

Vrstne hiše so namenjene predvsem zahtevnejšim kupcem: premišljenost, dovršenost in prestiž so bili vodilo celotnega načrtovanja. Bivalni del bo urejen v dveh nadstropjih. V kletnem delu je predviden večnamenski prostor, ki ga bo vsak lastnik uporabil v skladu z lastnimi potrebami.

V neposredni bližini so šola, nogometno igrišče, enota zdravstvenega doma, gostišča, pošta, frizerski salon, trgovine in tudi vinske kleti. Malo avtentično naselje Šmarje ponuja svojim krajanom vse, kar potrebujejo za lahkotnost bivanja.

Rezidenca Murva je zagotovo sanjsko naselje za tiste, ki si želijo sodobnega in udobnega bivanja v harmoniji z naravo. Ne glede na to, ali ste mlad par, družina ali posameznik, v tem naselju boste našli dom, ki vam bo zagotavljal udobje, varnost in prefinjen način življenja.

Rezidenca Murva
Stoja Trade

Garden Palace Resort Umag – sanjski apartmaji ob morju

Garden Palace Resort
Stoja Trade

Kot investicija ali kot izjemna priložnost, da svoje življenje popestrite z udobno nepremičnino ob morju, ki vam bo omogočila hiter pobeg od vsakdana. V Umagu so namreč na voljo čudoviti popolnoma opremljeni apartmaji različnih velikosti, ki vam zagotavljajo popolno sredozemsko pravljico vse dni v letu.

Ko se jeseni dnevi krajšajo in so jutra v notranjosti državi (pre)hladna in vlažna ter ko megla že napoveduje zimo, takrat prvič začnemo sanjati o obmorski spokojnosti. Ko se potem dolga zima nikakor noče umakniti pomladi, so naše misli o morju spet še nekoliko močnejše. Ali pa ko smo zakopani v delu in v vsakodnevni rutini in iščemo hiter odklop. Da, tudi takrat bi bil kratek skok na Obalo pravi obliž proti utrujenosti in stresu.

Garden Palace Resort
Stoja Trade

Razlogov za hiter pobeg na morje je gotovo še veliko več in v tem smislu je prav hrvaška Istra nedvomno zelo priročna rešitev. Svoje obiskovalce razvaja z blago sredozemsko klimo, vrhunsko eno-gastronomsko ponudbo in možnostmi za različne športne aktivnosti – od vodnih športov do pohodništva in kolesarstva. Potem so tu številna prikupna stara mesteca, ki s svojo značilno sredozemsko arhitekturo kar vabijo k raziskovanju. Ne nazadnje se je sredozemski življenjski slog, ki je doma tudi v hrvaški Istri, na podlagi znanstvenih študij in izkušenj ljudi, ki ga živijo, izkazal za enega najbolj zdravih in prijetnih.

Glavna prednost hrvaške Istre je nedvomno njena bližina, saj ste iz pisarne lahko že v dobri uri in pol že v udobnem ležalniku svojega apartmaja ob morju. Se sliši sanjsko? Da, to vam lahko omogoči nakup nepremičnine v naselju Garden Palace Resort pri Umagu.

Apartmajsko naselje Garden Palace Resort, ki so ga zgradili leta 2009, je tik ob morju v Umagu in omogoča prvovrsten dostop do plaže.

Garden Palace Resort
Stoja Trade

Apartmaji so popolnoma opremljeni, saj so se doslej kratkoročno oddajali. Izbirate lahko med enotami različnih velikosti in pozicij, tako da bo zagotovo vsak našel primeren apartma za svoje potrebe. Nekateri imajo tudi čudovite terase s pogledom na morje ali pa manjše lože oziroma balkone.

V sklopu kompleksa so tudi restavracija, bar in vrt z bazenom. Parkiranje je omogočeno v garaži ali na nivoju in vsakemu od stanovanj pripada določeno število lastniških parkirnih mest. Cena opremljenega stanovanja z garažo je od 139.148,10 evra naprej.

Lokacija naselja Garden Palace Resort omogoča odličen dostop do morja in plaže ter tudi do vse potrebne infrastrukture. Okolica ponuja bogate možnosti za športno udejstvovanje s številnimi sprehajališči, teniškimi igrišči in potmi za kolesarjenje. Pod toplim sredozemskim soncem lahko uživate na plaži Dante, glavni plaži v Umagu, plaži Laguna Stella Maris in drugih priljubljenih plažah. Apartmaji se v sklopu letovišča oddajajo v kratkoročen najem, tako da boste lahko kupljeni apartma, če boste tako želeli, še naprej oddajali.

Garden Palace Resort
Stoja Trade

Nakup nepremičnine ob morju je brez dvoma odlična naložba tudi z vidika inflacijskih napovedi, ki kažejo na to, da bodo cene v prihodnosti rasle. Glede na trenutno globalno gospodarsko stanje, ki ga spremljajo težave pri dobavi surovin za gradbeni material, analitiki pričakujejo, da bodo tudi cene nepremičnin v prihodnosti zelo verjetno rasle, zato velja izkoristiti trenutno stanje, ko so cene še stabilne, in se odločiti za nakup nepremičnine še danes.

Zoran Đukić
Marko Delbello Ocepek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.