Luč za edinstveni ambient

Oglasno sporočilo
27.06.2022 00:02

Poleg praktičnega prostora za shranjevanje nudi omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno razsvetljavo ​ComfortLight tudi harmonično usklajeno osvetlitev za različne dejavnosti v kopalnici

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Geberit kopalnica
Geberit

Naj gre za umivanje zob, britje ali ličenje – z dobro osvetlitvijo boste kopalniško rutino opravili bolje in hitreje. Nova omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno razsvetljavo zagotavlja udobje na umivalnem mestu. Poleg praktičnega prostora za shranjevanje nudi tudi harmonično usklajeno osvetlitev za različne dejavnosti v kopalnici. Inovativni in patentirani koncept osvetlitve s štirimi svetlobnimi viri in različnimi barvami svetlobe tako odločilno prispeva k dobremu počutju.

Luč za dobro počutje

Prava svetloba ne zagotavlja samo potrebne svetlosti v prostoru, temveč tudi dobro počutje. Nova omarica z ogledalom Geberit ONE z ambientalno razsvetljavo ​ComfortLight pritegne pozornost z inovativnim konceptom osvetlitve. Na voljo je v petih velikostih, izdelana je iz eloksiranega aluminija in v beli barvi ter z osvetljeno nišo ali brez nje. Visokokakovostne steklene police, ki jih je mogoče poljubno nastavljati, omogočajo prilagajanje prostora za shranjevanje v omarici z ogledalom. Oprema vključuje tudi dve vtičnici.

Da bi zagotovili možnost namestitve omaric z ogledalom v vseh gradbenih razmerah, podjetje Geberit nudi omarico z ogledalom ONE v izvedbi za podometno vgradnjo z vgradno omarico ali v izvedbi za nadometno vgradnjo.

Geberit kopalnica
Geberit

Integriran in patentiran koncept osvetlitve

V številnih kopalnicah je omarica z ogledalom edini vir svetlobe. Zato je še toliko bolj pomembno, da jo opremite tako, da so za različna opravila v kopalnici na voljo različne stopnje osvetlitve. Inovativni koncept ambientalne osvetlitve Geberit ComfortLight to zahtevo odlično opravi. Štirje v omarico z ogledalom vgrajeni svetlobni viri optimalno osvetljujejo ogledalo, umivalnik in prostor: stropna ali posredna sobna luč, luč za ogledalo, luč za nišo in luč za umivalnik.

Ustrezna razsvetljava za različne potrebe

Osvetlitev lahko brezstopenjsko zatemnjujete in z njo zelo enostavno upravljate. Svetilnost in temperatura svetlobe sta medsebojno povezani: če uporabniki preklopijo na svetlejšo svetlobo, se temperatura svetlobe samodejno zniža, temnejša svetloba pa postane toplejša. Poleg možnosti individualnih nastavitev lahko izbirate med štirimi vnaprej programiranimi svetlobnimi ambienti.

Intuitivno upravljanje

Osvetlitev lahko upravljate z gumbom na sami omarici z ogledalom ali z običajnim sobnim stikalom. Prvi je občutljiv na dotik in svetlobo uravnava brezstopenjsko. Inteligentno krmiljenje neposredno s pametnim telefonom je mogoče tudi s pomočjo modulov LED, vgrajenih v omarici z ogledalom Geberit ONE, in vgrajene tehnologije DALI (Digital Addressable Lighting Interface). Osvetlitev lahko tako upravljate tudi popolnoma digitalno in programirate z aplikacijo Geberit Home App.

Geberit kopalnica
Geberit
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta