Nova toplotna črpalka - inovacija za izboljšano tehnično in uporabniško izkušnjo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.09.2023 00:00

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3R MT

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Kljub dejstvu, da ima DAIKIN v svojem naboru veliko število različnih modelov toplotnih črpalk, ki pokrivajo nazivne vrednosti moči vse od 4 kW do 18 kW, blagovna znamka vedno znova razvija inovacije, ki po tehnični in uporabniški izkušnji izboljšujejo obstoječe karakteristike.

V družino vseh obstoječih modelov DAIKIN tako dodaja tudi toplotno črpalko z imenom Altherma 3R MT. V tem primeru gre za toplotne črpalke nazivnih moči 8 kW, 10 kW in 12 kW, ki imajo freonsko povezavo med notranjo in zunanjo enoto.

Moderno zasnovan izgled notranje kot zunanje enote je prvi detajl, ki ga lahko opazimo. Pod to zunanjo obleko pridemo do tehnične vsebine produkta, kar pa je še pomembnejše od samega vizualnega vidika. DAIKIN Altherma 3R MT dosega temperaturo izhodne vode do 65 stopinj Celzija, kar pomeni, da je primerna tako za novogradnje, kot tudi objekte, ki so starejši in s slabšo izolacijo. Dejstvo, da dela vse do -25 stopinj Celzija zunanje temperature, zagotavlja brezskrbno uporabo na celotnem območju Slovenije. Nizka zvočna obremenitev pa je vaša garancija za dobre medsosedske odnose.

Arhiv Naročnika

Različne izvedbe notranjih enot zagotavljajo, da lahko z DAIKIN Althermo 3R MT pokrijemo vse različne kombinacije priprave sanitarne vode. Obstaja notranja integrirana enota, kjer so v eni enoti tako bojler za sanitarno vodo kot tudi komponente toplotne črpalke in je na voljo v izvedbi 180l ali 230l. Alternativni pretočni način priprave sanitarne vode zagotavlja model ECH2O v izvedbi s 300l ali 500l zalogovnikom. V kolikor pa se sanitarna voda pripravlja z drugim virom ogrevanja ali v kolikor imate ločen zunanji bojler za sanitarno vodo, potem lahko izberete zgolj stensko izvedbo notranje enote toplotne črpalke.

Arhiv Naročnika

Ob nakupu vsake Daikin toplotne črpalke (razen sanitarne toplotne črpalke) do konca oktobra 2023 oziroma do porabe omejene količine klim, ki so namenjene za to akcijo, lahko dobite ZASTONJ klimo Daikin, moči 3,5 kW. Več informacij glede nagradne igre, izračunov za izbiro primerne moči oziroma modela toplotne črpalke za vaš objekt, lahko dobite s klicem v obe poslovalnici podjetja E2E d.o.o. (Ljubljana 051 662 426 in Maribor 02 620 98 05) ali pišete na info@e2e.si. Obiščite tudi www.e2e.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.