Pomladno sejemsko prebujanje v Celju

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.05.2022 08:57

Dvorane Celjskega sejma bodo med 20. in 22. majem ponovno oživele, tokrat v znamenju pomladi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Kar trije sejmi obljubljajo zelo bogat program za izboljšanje počutja in življenja, obiskati pa jih bo mogoče z eno samo vstopnico. Green Vita je popolnoma novi sejem, ki združuje vsebine nekdanjega Altermeda in Flore. Festival kave Slovenija in gurmanski festival Kulinart pa bosta obiskovalcem nudila vse najboljše iz sveta kave ter hrane in pijače.

Novi zeleni sejem Green Vita v sklopu Green Vita – Altermed in Green Vita – Flora združuje tematike samooskrbe in zdravega načina življenja. Tam si boste lahko ogledali širok razstavni program, ki obsega najrazličnejša področja za boljše počutje in bolj zdravega telesa. Ob enem se bo sejemska dvorana spremenila v ogromen vrtni center, kjer se najde vse za vrt, dom in okolico. Pripravljene bodo tudi brezplačne strokovne delavnice in izobraževanja.

Arhiv naročnika

Prvi dan dogajanja bo posvečen starejšim, zato smo za njih pripravili posebno ceno: za skupine nad 20 upokojencev je cena vstopnice samo 4 € na osebo. Da pa bodo iz sejma odnesli še več znanja, so za njih naši partnerji pripravili razsežen petkov program. Soboto posvečamo ženskam, kjer bo v Modri dvorani ob 14. uri Zvezdana Mlakar vodila EKSKLUZIVNI DOGODEK: Zeleno, ki te ljubim zeleno. Pogovarjala se bo s Tadejo Brankovič in Marjanom Ogorevcem. Za glasbeno spremljavo bo na dogodku poskrbela AMAYA. Prijave na dogodek so dostopne tukaj. Nedeljsko dogajanje pa bo posvečeno družinam, z bogatim programom tako na demo odru in kuhinji ter v predavalnici.

Arhiv naročnika

Festival kave Slovenija bo dvorano Celjskega sejma ponovno prelevil v največjo kavarno pri nas, kjer boste lahko degustirali celo paleto raznovrstnih kav in se o njih poučili. S strani Združenja Speciality kave Slovenija sta organizirana tekmovanja: Slovenia Sensory Cup, ki bo v petek ob 12. uri, ter Slovenia Barista Cup, ki bo potekalo v soboto s pričetkom ob 12.00.

Arhiv naročnika

Za najboljše kulinarične dobrote in pivske užitke pa obiščite Kulinart – festival hrane in pijače. Posebnost festivala bo Street food ulica, kjer boste lahko preizkusili vse od japonske ulične hrane, taquitosov, burgerjev in mnogo več. Prisotnih bo tudi kar nekaj zvenečih imen kulinarike, med drugimi tudi izjemna slaščičarska virtuoza, Gorazd Potočnik in Naser Gashi.

Arhiv naročnika

Več o Pomladnih sejmih si lahko preberete na ce-sejem.si.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.