Pozabite na čopič in barvanje: aluminijaste letvice z videzom lesa so prava rešitev

Oglasno sporočilo
21.03.2023 14:24

Redno vzdrževanje in barvanje lesene fasade je drago opravilo, ki zahteva veliko časa. Predstavljamo vam rešitev iz aluminija, ki vam bo olajšala življenje in vaši hiši podarila eleganten videz.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Elšnik/Guardi Slovenija

Dekorativne aluminijaste letvice z videzom lesa so odlična alternativa tradicionalnim lesnim fasadam in panelom na terasah. V nasprotju z lesom, ki sčasoma posivi ali se deformira zaradi vplivov vremena in sušenja, aluminijaste letvice ostanejo nespremenjene in ohranjajo svoj prvotni videz desetletja dolgo brez posebnega vzdrževanja.

Elšnik/Guardi Slovenija

Za nove in že obstoječe stavbe

Dekorativne alu fasade so sestavljene iz aluminijastih letvic, ki so lahke, zaradi česar so enostavne za vgradnjo. Poleg tega so izjemno trdne, zato omogočajo pritrditev dodatnih elementov, kot so vijaki in pritrdila, na katera lahko obesite visečo košaro z rožami ali venček, ki bo krasil vhodno ložo.

Najbolje je, če se za dekorativno oblogo iz aluminijastih letvic odločite, še preden se na hiši izdela fasada. Takrat mojstri iz podjetja Elšnik ustrezno pripravijo podkonstrukcijo, na katero se z vijačenjem pritrdijo dekorativne letvice na steno, pri čemer bodo vijaki povsem skriti.

Seveda je aluminijasto dekorativno oblogo mogoče vgraditi tudi na že izdelani fasadi ali na starejši hiši. V tem primeru je najprej treba namestiti podkonstrukcijo, ki se sidra skozi celotno izolacijo, in na vrh privijačiti letvice.

Napušč nad teraso, obložen z dekorativnimi aluminijastimi letvicami z videzom lesa
Elšnik/Guardi Slovenija

Trpežna in elegantna rešitev

Z inovativno in trajno tehnologijo prašnega barvanja ter večslojnim nanosom barve, ki se dvakrat zapeče v peči, aluminijaste letvice z videzom lesa zagotavljajo popolnoma naraven videz. Takšne letvice ne potrebujejo oljenja, barvanja ali zahtevnega vzdrževanja, kot je to potrebno pri lesu. Če boste na dekorativnih aluminijastih letvicah opazili prah ali pajčevino, jih preprosto očistite z omelom ali umijte s krpo, kot bi čistili aluminijasta vrata ali okno.

Elšnik/Guardi Slovenija

Tudi drugi barvni odtenki

V podjetju Elšnik, uradnem predstavništvu za Guardi Slovenija, vam ponujajo pestro paleto barv aluminijastih letvic. Poleg videza lesa (smreka, bor, češnja in hrast), ki hiši podarjajo naraven in topel videz, lahko izberete poljubno drugo barvo po RAL-lestvici, ki se bo najbolje ujemala s celotno zasnovo vaše hiše, najsi bo to antracitni odtenek, temno rjava, morda celo modra ali zelena barva.

S svojo trajnostjo, enostavno namestitvijo in izjemnim videzom so aluminijaste letvice idealna rešitev za vsakogar, ki si želi sodoben videz hiše, terase ali kakšnega drugega objekta brez zahtevnega vzdrževanja.

Elšnik/Guardi Slovenija


Dekorativna aluminijasta fasada
Elšnik/Guardi Slovenija


Elšnik/Guardi Slovenija


Elšnik/Guardi Slovenija


Aluminijaste letvice so primerne tudi za dvoriščni portono.
Elšnik/Guardi Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.