Preprečite alergije, še preden se pojavijo

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.03.2022 00:00

Podjetje LUNOS želi z akcijo Prezračimo Slovenijo omogočiti zdravo bivalno okolje v vsakem slovenskem domu

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

S prvimi toplimi sončnimi žarki se za nekatere med nami ne prične pomladno veselje, temveč pomladne skrbi, ki se lahko zavlečejo še v poletje in celo jesen. Cvetoče rože in drevje marsikomu povzročajo alergije, ki jih spremljajo kihanje, izcedek iz nosu, srbečica in podobne nadloge.

Težave so sicer najhujše na prostem, a tudi znotraj prostorov na alergije nismo imuni. Poleg cvetnega prahu so hudi sprožilci težav tudi hišni prah in pršice, kemikalije v kozmetiki in čistilih, barve in podobno. Kaj torej lahko storimo, da alergikom čim bolj olajšamo življenje?

Prezračevanje prihodnosti: pametno in brez toplotnih izgub

Večini alergenov, kot so prah, pesek, cvetni prah, spore, oljni hlapi, avtomobilski izpusti, tobačni dim in podobno, lahko preprečimo vdor v prostor s filtrom, nameščenim v prezračevalni sistem. Tako omilimo pojav alergij, s pravilno izmenjavo zraka v prostoru pa obenem poskrbimo za stalno visoko vrednost kisika v notranjosti. Vemo namreč, da je svež zrak pomemben za bivalno ugodje in dobro počutje tako v bivališču kot na delovnem mestu.

Inovativni, učinkoviti in preverjeni prezračevalni sistemi i-Vent podjetja LUNOS so strankam sedaj na voljo do 50 % ceneje. Med največje prednosti sistemov i-Vent štejejo:

  • Primerni so za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja ter v novogradnje
  • Enostavna, hitra montaža brez prahu
  • Tiho delovanje, brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov
  • Pametno upravljanje preko mobilne aplikacije ali daljinskega upravljalnika
  • Brez toplotnih izgub zaradi rekuperacije toplote
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.