Sloverotika - obeta se nam vroči vikend v Celju

Edo Vidmajer
30.11.2018 01:30

Sejemsko leto Celjskega sejma se bo tudi letos tradicionalno končalo z najbolj vročim slovenskim sejmom. Sloverotika bo vabila med 30. novembrom in 2. decembrom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Celjski Sejem

Privlačna mešanica šovov na odru in v mini teatrih bo poskrbela za vročična telesa v hladnih zimskih večerih. Poželjivo dogajanje bodo obiskovalci 11. mednarodnega erotičnega sejma Sloverotika med 30. novembrom in 2. decembrom lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane L Celjskega sejma. Spodaj jih bodo pozdravili možnost sprostitvenega kozarčka, ples v kletki, seksualna 3D-doživetja, tekmovanje na mehanskem biku in skrivnostna doživetja tantrične spolnosti. A šele s sprehodom proti vrhu bo moč doživeti vrhunec dogajanja. "Pornese in artisti različnih narodnosti bodo pripravili šove, kot jih najbrž še niste videli," obljubljajo organizatorji. Igre z ognjem, vroča telesa, združena pred očmi množice, številni užitki, deljeni z obiskovalci; na glavnem odru, v mini teatrih in na posameznih interaktivnih točkah se bo vsak dan zvrstilo več kot 30 šovov s 25 nastopajočimi, našteva Katja Goršek, vodja sejma Sloverotika. Na tiskovni konferenci, ki so jo pripravili minuli teden, pa smo slišali še to, da si lahko obiskovalci priskrbijo vstopnico za obisk tega dogodka za polnoletne na Eventimu, in sicer za 17 evrov.

Dobrodošli v - zaporu

Da prinaša letošnja Sloverotika ogromno novosti, postavlja v ospredje Tomaš Slapar, soorganizator programa. "Povabili smo plesalko, ki dela odlične ognjene šove, s katerimi bo kar petkrat nastopala na glavnem odru, tekmovanje na mehanskem biku pa Sloverotika zapor … Letos bo glavni oder zapolnjen praktično od pete ure popoldan do zaključka." Sodeč po odzivih v Celju, bo oba spola navdušila že dobro poznana Simony Diamond, ki prihaja letos na sejem erotike že drugič, bolj športno navdušenim pa bosta utrip dvigali postava in predstava Mire Cuckold. Krasno telo in prodoren pogled bosta gledalce držala napete ob nastopu Miss Iron, na svoj račun pa bodo prišli tudi tisti, katerih glavno poželenje je moško telo. Manjkal namreč ne bo niti Vince, lanski zmagovalec najboljšega šova na sejmu.

Erotični sejem sledi svojemu osrednjemu poslanstvu razblinjanja tabujev o spolnosti. Ta predstavlja najintimnejše, najzabavnejše in najbolj nepozabne trenutke v življenju. A kljub temu v družbi še vedno obstajajo številni zadržki, ki nam onemogočajo spolnost doživljati v vsej svoji popolnosti, so prepričani organizatorji tega dogodka.
Celjski sejem

Bogato obodrsko dogajanje

Nekateri nastopi se bodo odvijali na glavnem odru, drugi v manjših, bolj intimnih zavetjih mini teatrov, ki bodo letos sprejeli nekaj več gledalcev. Pestro pa ne bo le odrsko dogajanje, saj bo na sejmu predstavljen tudi spekter skrbno izbranih mednarodnih ponudnikov erotičnih pripomočkov. Razstavljeno bo tako zapeljivo perilo kot strogo usnje, olja za čutne masaže ali erotični pripomočki za divje avanture, video vsebine za užitke doma ter nočni klubi za pristna doživetja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta