V Ikei imenovali vodjo trga za Slovenijo

Sanja Verovnik Sanja Verovnik
22.11.2019 17:51

V IKEA Jugovzhodna Evropa so oznanili, da so na položaj vodje trga za Slovenijo imenovali Casa Lachaerta, ki bo vodil tudi bodočo trgovino v Ljubljani in maloprodajno dejavnost družbe na slovenskem trgu. Funkcijo bo uradno nastopil 1. januarja 2020.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Cas se je družbi IKEA pridružil leta 2007 kot sodelavec v prodaji v matični Belgiji. Od tedaj se je preizkusil na več položajih v različnih državah ter sodeloval pri številnih širitvenih projektih in odpiranju novih poslovalnic.
Delal je kot namestnik poslovodje trgovine v Parizu in se leta 2017 preselil v Romunijo, kjer je zasedel položaj poslovodje druge trgovine IKEA v Bukarešti (IKEA Pallady), ki je največja trgovina IKEE v Jugovzhodni Evropi.
Družba IKEA Jugovzhodna Evropa ostaja zavezana nadaljnji širitvi v Sloveniji in prizadevanjem, da dolgo pričakovano blagovno znamko IKEA kar najhitreje približa mnogim ljudem v državi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta