Vabljeni na ogled nove individualno prilagojene Lumarjeve hiše v Krtini

Oglasno sporočilo
14.06.2024 18:30

V podjetju Lumar v torek, 18. junija, med 12. in 17. uro, pripravljajo dan odprtih vrat. Tokrat bodo predstavili izjemno priljubljeno hišo Lumar Primus-D 146 s paketom Design.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V torek bo v Krtini na ogled Lumarjeva hiša.
Lumar

Hiša Primus je zasnovana na skrajno racionalnem in prilagodljivem tlorisu, zato je postala dom številnih družin v Sloveniji in Avstriji. Prostori hiše se odpirajo proti jugu, kjer preko velikih steklenih površin ponujajo izredno svetle bivalne prostore in povezavo z naravo. V sodelovanju z Lumarjevimi arhitekti so lastniki hišo v dnevno bivalnem delu prilagodili glede na svoje želje in bivanjske navade. Individualno prilagojena hiša Lumar Primus-D 146 s paketom Design bo na ogled v Krtini.

Lumar Primus-D 146 s paketom Design
Lumar

O hiši

Sodobno zasnovan bivalni prostor hiše Primus v pritličju, ki v velik odprt prostor združuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, omogoča celotni družini največjo možno uporabnost, visoko ugodje bivanja in energetsko učinkovitost. V nadstropju so funkcionalno zasnovani spalni prostori in otroške sobe. Hiša se uvršča med skoraj nič-energijske hiše s porabo energije pod 15 kWh/m2 a (pasivna hiša). Grajena je s konstrukcijskim sistemom Lumar PRESTIGE.

V hišo je vgrajen sistem prezračevanja, toploto za ogrevanje in pripravo tople vode pa zagotavlja toplotna črpalka zrak-voda. Opremljena je tudi s sončno elektrarno, ki proizvede več električne energije, kot jo potrebuje za svoje delovanje, ter pametnim dom, ki dodatno povečujeta ugodje bivanja in energetsko učinkovitost objekta.

Hišo v paketu Design krasi izvirno oblikovan potek zaprtih, fasadno obdelanih napuščev, ki zaščitijo največje okenske površine in na terasi diskretno zaključijo prijetno sezonsko zavetrje. Oblika napušča je posebna, saj poteka le tam, kjer ga stanovalci najbolj potrebujejo. Predstavljena hiša Primus na celovit način obravnava vidike prijetnega in zdravega bivalnega ugodja, rabe energije ter trajnostne gradnje.

iQwood je patentirana, masivna, izjemno stabilna in varna lesena konstrukcija, narejena izključno iz masivnega alpskega lesa, brez lepil, kemikalij in kovin. Sestavljena je iz križno zloženih lesenih plošč, trdno in trajno spojenih z masivnimi lesenimi mozniki. 
Lumar

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Kaj prinaša udeležba na dnevu odprtih vrat:

• Ogled sodobne, funkcionalne in trajnostno zasnovane hiše Lumar Primus.

• Predstavitev procesa načrtovanja in gradnje hiše ter bivanja skozi izkušnje stranke.

Predstavitev konceptov trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar, ki jih odlikuje visoko ugodje bivanja in energetska učinkovitost.

Lumarjevi strokovnjaki vam bodo predstavili celovit servis v vseh korakih ter svetovali glede gradnje vaše nove hiše. Za prijeten, varen in brezskrben potek izvedbe.

• Informacije predstavnikov NLB banke glede možnosti financiranja vaše nove hiše Lumar.

Informacije o poletni ponudbi izbranih hiš Lumar, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, ogrevanjem s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.

 Več informacij in prijave na www.lumar.si.

Lumar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.