Čarobni december: Maribor bo v novo leto popeljala Big Foot Mama, pridejo tudi tudi Tony Cetinski, Senidah, Crvena Jabuka ...

M.R.
16.11.2019 19:39

Znani so nastopajoči, ki bodo popestrili dogajanje pred in med novoletnimi prazniki v središču Maribora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Čarobni december 2019, ki bo potekal od 29. novembra, pa do 31. decembra, in silvestrovanje na Trgu Leona Štuklja v Mariboru, bo organizirala Agencija Damn. Ta je podpisala pogodbe z vsemi izvajalci programa. Na omenjenem Trgu bodo Mariborčanke in Mariborčane ter ostale zabavali Nina Pušlar, Tony Cetinski, Challe Salle, Crvena Jabuka, Senidah, Muff in Gadi, lokalne skupine kot so Alo!Stari, Papir, Groovokado. Prihajajo tudi stand-up komiki Eva Virc, Rok Škrlep, Matic Kokošar in komiki presenečenja. Ob prehodu v novo leto bodo z zbranimi na Trgu Leona Štuklja Big Foot Mama.
Med tednom za glasbeni program s tematskimi večeri pripravljali DJ Stojko, DJ Maj, DJ Berny, DJ Ney, DJ Skok in DJ Lexy. Nastopila bosta tudi didžeja Tim Urbanya in Mike Vale. Predvajali bodo tudi videokoncerte največjih svetovnih zvezd: Sting, AC/DC, Coldplay, The Rolling Stones, Ed Sheeran, v času božičnih praznikov pa tudi videokonccert Andrea Bocellija.
Ob Trgu Leona Štuklja bo praznično dogajanje potekalo tudi drugod. Program Vilinskega mesta je pripravil Narodni dom, za Grajski trg tudi letos skrbi Društvo za oživljanje Grajskega trga, na Trgu svobode bo podjetje KOTA d.o.o. s podizvajalci izvajalo program na drsališču, za darilni sejem, prižig luči in stojnice na Grajskem trgu ter koordinacijo in promocijo prazničnega dogajanja pa bo odgovoren Javni Zavod za turizem Maribor - Pohorje.
Včeraj je bilo na spletni strani občine objavljeno tudi javno povabilo za najem gostinskih hišk na Trgu Leona Štuklja in Ulici škofa Maksimiljana Držečnika. Interesenti se morajo prijaviti do srede 20. novembra. Podrobnosti bo občina predstavila na novinarski konferenci prihodnji teden.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta