(FOTO) Dobrodelni stand up za društvo Upornik: "Vsak teden imamo dva do štiri prosilce več"

Barbara Bradač Barbara Bradač
01.09.2024 15:36

S prodanimi vstopnicami so zbrali dobrih tisoč evrov, še 500 evrov sta jim podarila podjetje Mikro+Polo in njegov generalni direktor Marko Podgornik Verdev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Prihajata jesen in zima in to je obdobje, ko se v društvu UP-ornik znatno povečajo izdatki, zato poskušajo na različne načine napolniti malho ter zagotoviti mirno jesen in zimo ljudem, ki jih enostavno ne morejo pustiti samih. "Vsak teden imamo dva do štiri prosilce več," je povedal Boris Krabonja, gonilna sila humanitarnega društva. 

Renato Volker in Klemen Bučar
Sašo Bizjak

V petek, 30. avgusta, so na parkirišču podjetja Mikro+Polo pripravili odličen dobrodelni dogodek s producentom Davidom Gorinškom. ​StandUPoporniki Tanja Kocman, Volker Renato, Klemen Bučan in Gašper Bergant so s svojimi besedami pričarali vrhunski poletni večer in nasmejali obiskovalce.

Tanja Kocman
Sašo Bizjak

S prodanimi vstopnicami so zbrali dobrih tisoč evrov, še 500 evrov sta jim podarila podjetje Mikro+Polo in njegov generalni direktor Marko Podgornik Verdev

Prosilcem, upokojencem, v društvu pomagajo s prehranskimi karticami, zanje plačajo tudi položnice. UP-orniki zbirajo tudi bakrenčke, pomagate lahko s poslanim sms z besedo UPORNIK5 ali UPORNIK10 na 1919, hvaležni so za donacije na TRR IBAN SI56 6100 0001 3621 087 in Paypal. 

Renato Volker 
Sašo Bizjak
Klemen Bučar 
Sašo Bizjak
Renato Volker
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta