(FOTO) Mariborska občina prodaja več nepremičnin: Za dvosobno stanovanje želi vsaj 71 tisoč evrov

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
14.10.2024 11:51

Mariborska občina je razpisala ponovno elektronsko javno dražbo za prodajo zemljišča s stavbami, stanovanj, ateljeja in poslovnega prostora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Za dvosobno stanovanje v mansardi stavbe na naslovu Prisojna ulica 15 je izklicna cena 71 tisoč evrov.
Mestna Občina Maribor

Mariborska občina je za 7. november razpisala ponovno elektronsko javno dražbo za prodajo več nepremičnin:

- Izklicna cena za zemljišča s stavbami, ki v naravi predstavljajo ruševine, na naslovu Grušova 9 je 38.380 evrov. Gre za 478 kvadratnih metrov veliko kmetijsko površino in 1358 kvadratnih metrov veliko stavbno zemljišče.

Grušova 9
Mestna Občina Maribor

- Prodaja se tudi atelje v mansardi stavbe v Maistrovi ulici 1 s skupno neto tlorisno površino 167,2 kvadratna metra. Nepremičnina je nezasedena, izklicna cena je 170 tisoč evrov.

Maistrova 1, občinsko stanovanje
Mestna Občina Maribor
Maistrova 1
Mestna Občina Maribor
Maistrova 1
Mestna Občina Maribor

- Za solastniški delež do polovice od celote zemljišča s stavbo na naslovu Metava 9 s površino 931 kvadratnih metrov si občina obeta 12.150 evrov. Preostali solastnik nepremičnine ne bo uveljavljal predkupne pravice, saj prav tako prodaja svoj delež.

Metava 9
Mestna Občina Maribor

- Občina prodaja tudi dvosobno stanovanje v 4. nadstropju stavbe na naslovu Potrčeva ulica 4. Stanovanje z neto tlorisno površino 54,4 kvadratna metra je nezasedeno in se prodaja za 95 tisoč evrov.

Potrčeva ulica 4
Mestna Občina Maribor

- Za dvosobno stanovanje v mansardi stavbe na naslovu Prisojna ulica 15 je izklicna cena 71 tisoč evrov. Stanovanje z neto tlorisno površino 60,4 kvadratna metra je nezasedeno.

Prisojna ulica 15
Mestna Občina Maribor

- Prodaja se tudi poslovni prostor v pritličju stavbe na naslovu Ulica Moše Pijade 26. Za 34,5 kvadratna metra neto tlorisne površine je izklicna cena 29 tisoč evrov.

Ulica Moše Pijada 26
Mestna Občina Maribor

- Občina prodaja tudi solastniški delež do četrtine od celote zemljišča s stavbama na naslovu Ulica Rose Luxemburg 8 s površino parcele 399 kvadratnih metrov. Gre za stanovanje v enostanovanjski stavbi z neto tlorisno površino 153 kvadratnih metrov in garažo. Izklicna cena solastniškega deleža je 31.750 evrov.

Ulica Rose Luxemburg 8
Mestna Občina Maribor
Ulica Rose Luxemburg 8
Mestna Občina Maribor

Na elektronsko javno dražbo se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, ki se bodo najkasneje tri delovne dni pred izvedbo, to je do ponedeljka, 4. novembra, do izteka dne prijavile na spletnem naslovu momb.edrazbe.si. Za ogled nepremičnin in več informacij se lahko obrnete na elektronski naslov darko.lorencic@maribor.si.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta