(FOTO) Modna novost v središču Maribora: "To ni luksuzni butik, da ne bo pomote"

Denis Živčec Denis Živčec
16.10.2019 17:31

Ponudba oblačil v starem jedru Maribora je dobila temeljito nadgradnjo. V Vetrinjski ulici je vrata odprl butik, ki med drugim ponuja oblačila štirih svetovno znanih modnih znamk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ob otvoritvi trgovine z oblačili višjega srednjega cenovnega razreda je bila precejšnja gneča. 
Andrej Petelinšek

Kjer so se še nedolgo nazaj Mariborčani reševali iz sobe pobega, se je danes natanko ob 16. uri začela pisati nova zgodba, ki je temeljito dvignila raven ponudbe oblačil v starem mestnem jedru. V Vetrinjski ulici, ki je, kar se zasedenosti lokalov tiče, videla že bistveno boljše čase, je utrip pospešila trgovina Cardinallia.
Danica Lovenjak, Maja Založnik in številni drugi znani obrazi so pospremili odprtje temeljito prenovljenih prostorov Vetrinjske 8. "To ni luksuzni butik, da ne bo pomote. Ponujamo oblačila višjega srednjega cenovnega razreda. To ne bo le modna trgovina, ampak tudi mesto druženja podobno mislečih žensk, ki imajo rade življenje," pravi lastnica Klavdija Grkman, Ihanka, preseljena v Mursko Soboto, sicer lastnica podjetja, ki z oblačili priznanih znamk zalaga večje prodajalne, kot sta Nama in Emporium, Cardinallia pa je njen prvi samostojni butik. "Priznam, zelo dolg je bil razmislek o odprtju prodajalne v središču Maribora, a lokacija je čudovita, pregovor pa pravi, da pogumne spremlja sreča," dodaja Grkmanova, podjetnica, ki je nekoč v Murski Soboti odprla tudi lastni plesni studio in sedem let bila direktorica murskosoboškega hotela Diana. Trenutno ima zastopstvo za štiri zveneče znamke. Cardinallia bo ponujala oblačila kanadske blagovne znamke Joseph Ribkoff, nemških Olsen in Milestone ter italijanske Elisa Cavaletti. Za občutek: cene oblek znamke Joseph Ribkoff se začnejo pri 250 evrih.

Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta