(FOTO) Testiranje na covid-19 v Mariboru: Zamuda zaradi dostave, čakajoči v vrstah besni

Hitro testiranje, ki je že privabilo množico ljudi k dvorani Tabor, se je začelo z zamudo nekaj pred 9. uro.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Množično testiranje na okužbo z novim koronavirusom s hitrim testi se bi moralo začeti danes zjutraj ob 8. uri tudi v Mariboru. Prvi so se v vrsto na parkirišču pri Ledni dvorani na Taboru postavili že pred 7. uro, a testiranje se je začelo šele dvajset minut do 9. ure.

Igor Napast

Izvajalec je bil namreč v zamudi, saj ni dobil dostavljenih testov. Med množico čakajočih je bilo zato veliko jeze in negodovanja, še posebej pri tistih, ki so že petnajst minut pred sedmo uro stali v vrsti. Ob začetku testiranja se je zbralo približno sto čakajočih, v šotoru pa je na delu zgolj ena ekipa. 

Igor Napast
Igor Napast

Najpogostejši razlog, zaradi katerega se ljudje želijo testirati, je po vsej državi enak: da so na varni strani pred prazniki, ker se bodo družili s svojci. Testiranje bo danes potekalo v več kot 20 krajih po Sloveniji, in sicer v večini mestnih občin, je razvidno s seznama ministrstva za zdravje.

Igor Napast
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta