(FOTO) Trideseti Festival Lent pod črto: Rukavina še vedno sanja o velikem, pravem odru na Dravi

Jon Knez Jon Knez
04.07.2022 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Župan Saša Arsenovič je napovedal, da se bo z direktorjem Narodnega doma Vladimirjem Rukavino uskladil glede mere plavajočega odra.
Župan Saša Arsenovič je napovedal, da se bo z direktorjem Narodnega doma Vladimirjem Rukavino uskladil glede mere plavajočega odra.
Andrej Petelinšek
Jubilejna izvedba Festivala Lent je prinesla predvsem spoznanje, da se mora festival vrniti h koreninam, ob reko Dravo in na njo. Za bolj atraktiven program pa bo potrebnega več denarja, poudarjajo organizatorji - od občine, predvsem pa od države. "Če največji festival v državi lahko zaprosi le za 47 tisoč evrov, neprimerno manjši festivali pa dobijo enak znesek, je to popolnoma neustrezno - in to bo treba spremeniti," je kritičen direktor Narodnega doma Vladimir Rukavina. "Upam, da bo Festival Lent, ko bo imel bistveno boljša prizorišča, lahko tudi s pomočjo občine prišel do več sredstev sponzorjev," pa je povedal župan Saša Arsenovič. Kako pa Rukavina in Arsenovič ocenjujeta idejo novega plavajočega odra, ki ga je pred dnevi razkrila mariborska občina?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta