Iz Štajerca: Mariborčanka, ki se je v MasterChefu največ naučila o sebi

Branka Bezjak Branka Bezjak
26.03.2020 04:57

V novi sezoni oddaje MasterChef Slovenija, ki so jo pretekli teden začeli predvajati na Pop TV, svoje kuharske spretnosti preizkuša in dokazuje tudi 42-letna Mariborčanka Mojca Kravina. Odlično je opravila že prvi izziv in si zagotovila uvrstitev naprej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojca Kravina 
Tomo Jeseničnik

Jutri (odslej bo oddaja namreč samo ob petkih) bomo videli, kako se bo spopadla z novimi preizkusi, ki jih tekmovalcem zastavljajo sodniki Luka Jezeršek, Bine Volčič in Karim Merdjadi​. Preden se šov ne izteče in ne bo jasno, kdo bo novi MasterChef Slovenije, ki bo domov odnesel tudi 50 tisoč evrov, seveda ne more govoriti o tem, kako se je na koncu izšlo, je pa podelila nekaj svojih izkušenj.
Med šestnajsterico ljubiteljskih kuharjev so jo povabili. "In takemu povabilu enostavno ne rečeš ne. Iz tega sem se veliko naučila predvsem o sebi in tudi, da mi kuhanje pod stresom ne povzroča težav, ampak me pravzaprav zabava. In ko sem bila primorana 24 ur na dan razmišljati samo o kuhi, pripravi novih jedi, so mi misli z lahkoto začele proizvajati nove ideje, ki se mi sicer, če bi bila doma, ne bi porodile," pravi.

S partnerjem Žigo Rajićem sta na trgu uspešna z gurmanskimi omakami.
Andrej Petelinšek
Tomo Jeseničnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta