Iza in Samo Login: Ni uspeha brez ekipe

Pia Prebevšek Pia Prebevšek
08.02.2019 05:48

Pretekli petek je mariborska Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko gostila zakonca Izo in Sama Login, ki veljata za najbogatejša Slovenca, glavna ustanovitelja podjetja z razvedrilnimi mobilnimi aplikacijami Outfit7, ki so ga januarja 2016 za milijardo dolarjev prodali kitajskemu holdingu United Luck Group.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samo in Iza Login stavita na dobro ekipo. 
Bogdan Dugonik

Študij, osebno poslanstvo in uspeh je bil naslov predavanja uspešnih zakoncev Login, ki je naletelo na zelo dober odziv med študenti, diplomanti in zaposlenimi na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (Feri) Univerze v Mariboru. V predavalnici jima je prisluhnilo okrog 200 ljudi. V dobri uri sta na sproščen način predstavila svoje izkušnje, nasvete in spomine iz časa študija računalništva ter začetka njune poslovne poti. Posebej sta poudarila vrednost razmišljanja, ki jima ga je dal študij računalništva, pomembnost dobre ekipe in ekipnega duha ter postavljanja dobrih ciljev - vsi skupaj po njunem mnenju igrajo bistveno vlogo pri osebnem in poslovnem uspehu.

Predavanje je pritegnilo veliko zanimanja. 
Bogdan Dugonik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta