Koncert Mi2 in Alo!Stari prestavljen, razlog za to pa ni slabo vreme

J.K.
20.04.2023 13:04

Novi termin je sobota, 6. maja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poleg Alo!Stari bi morali to soboto nastopiti še Mi2 in San Di Ego.
Andrej Petelinšek

Koncertni dogodek Ne čakaj na mlaj, ki bi moral biti v soboto, 22. aprila, na Trgu Leona Štuklja, je prestavljen. Odvil se bo čez dva tedna, v soboto, 6. maja. David Erjavec iz Zavoda skupaj za napredek Maribora, ki organizira koncert, nam je povedal, da so razlog odpovedi birokratske ovire. "Organizatorji smo dolžni poskrbeti, da koncert poteka v skladu z vsemi predpisi in da je ustrezno poskrbljeno za varnost, zdravstveno oskrbo, tehniko ter čim boljše počutje vseh obiskovalcev," je pojasnil. 

Vse kupljene vstopnice ostanejo v veljavi za novi datum koncerta. Vsem kupcem vstopnic, ki se koncerta v soboto, 6. maja, ne bodo mogli ali ne bodo želeli udeležiti, bo povrnjena celotna kupnina od nakupa vstopnic najkasneje do četrtka, 4. maja, na prodajnem mestu, kjer so bile vstopnice kupljene. Spletni kupci se lahko obrnejo na info@mojekarte.si.

Sašo Bizjak

Nastopiti bodo skupine San Di Ego, Mi2 in Alo!Stari. Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.mojekarte.si. Cena v redni prodaji je 20 evrov, 30 evrov pa stane VIP-vstopnica, ki vključuje stojišče pred odrom z ločenim vhodom, šankom in straniščem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta