Koncert za plačilo inštrukcij nadarjenim dijakom

BEB
06.04.2019 05:03

V dvorani Tabor prihodnji teden rotarijci pripravljajo koncert Trip to Las Vegas. Denar od vstopnic bo šel za njihov projekt Za mlade mojstre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z donacijami oblačil in inštruiranjem mentorjev skrbijo za to, da se je folklora spet v vrnila v osnovne šole. Sredi marca so pripravili že osmi festival otroških skupin.
Sašo Bizjak

Rotary klub Maribor Lent naslednji petek, 12. aprila, vabi na pot v Las Vegas. Seveda ne čez lužo, ampak v mariborsko dvorano Tabor, kjer gostijo šov Trip to Las Vegas z Otom Pestnerjem, Omarjem Naberjem, Urošem Perićem in Tino Gorenjak. Cena vstopnic, ki so na prodaj na prodajnih mestih Eventima, je 17 evrov. Izkupiček od koncerta bodo v klubu namenili projektu Za mlade mojstre.
Namenjen je srednješolcem v poklicnih programih srednjih šol, ki so jih v šoli svetovalna služba in učitelji praktičnega pouka prepoznali kot nadarjene na področju stroke – obrti, a imajo morda težave pri kakšnem drugem predmetu. Koordinatorica projekta je profesorica z II. gimnazije Andreja Mikluš, partner pa Zveza prijateljev mladine Maribor.

Katja Grabrovec
Aleš Kocbek
S talnimi igrami so obogatili dvorišča številnih šol
Rotary klub Maribor Lent
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta