Mariborski Dom pod gorco ima novega direktorja

Igor Selan Igor Selan
08.11.2023 11:28

Nadzorni svet Doma pod gorco je med petimi kandidati za novega direktorja izbral Gorana Frangeža.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dom pod gorco je v lasti Mestne občine Maribor (96,59 odstotkov) in Javnega medobčinskega stanovanjskega sklada Maribor (3,41 odstotkov).
Igor Napast

Marborski dom starejših občanov Dom pod gorco ima novega direktorja. To je postal Goran Frangež, magister poslovnih ved, ki trenutno opravlja funkcijo pomočnika direktorja v domu dr. Jožeta Potrča v Poljčanah, ob tem pa po pooblastilu vodi tudi službo za kadre, investicije in finance, je certificirani zunanji presojevalec kakovosti v domovih za starejše in Centrih za usposabljanje, delo in varstvo in so mu poznani koncepti dela v domovih starejših občanov. Funkcijo bo nastopil z novim letom.

Nadzorni svet je Frangeža izbral med petimi kandidati, ki so oddali popolne prijave na ponovljenem razpisu za direktorja. Kot je namreč znano, je v Domu pod gorco sredi tretjega mandata nepričakovano odstopil dolgoletni direktor Gregor Žigon. Na prvi razpis se je prijavilo šestnajst kandidatov, a izbran ni bil nihče. Dom zato trenutno kot vršilka dolžnosti vodi mestna svetnica liste Arsenovič za Maribor Jelka Kolmanič, ki je bila pred tem predsednica nadzornega sveta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta