Mariborsko Pohorje: Nadaljuje se predprodaja smučarskih vozovnic

MBK
23.08.2024 02:00

Ob koncu poletnih počitnic, 31. avgusta, bo ponovno stekla predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje in Areh po ugodnejših cenah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nova sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo v prvi polovici septembra stala 482 evrov (v redni prodaji 576 evrov).
Sašo Bizjak

Ob koncu poletnih počitnic, 31. avgusta, bo ponovno stekla predprodaja sezonskih smučarskih vozovnic za Mariborsko Pohorje in Areh po ugodnejših cenah, so sporočili na facebook strani Visit Pohorje. Tokrat bo trajala do 16. septembra; v tem času bo na voljo tudi akcijski nakup paketa smučarskih vozovnic "5-krat dnevna", ki bo za odrasle stal 169 evrov (v redni prodaji 187 evrov). Te vozovnice bo moč izkoristiti na pet poljubno izbranih dni v prihajajoči zimski sezoni na Mariborskem Pohorju in Arehu. Nova sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo v prvi polovici septembra stala 482 evrov (v redni prodaji 576 evrov), medtem ko bo cena Pohorke za odrasle 366 evrov (v redni prodaji 429 evrov). V omenjenem terminu bo cenejša tudi letna vozovnica XL, ki bo odrasle stala 699 evrov.

(VIDEO in FOTO) Po Glavnem mostu v Mariboru tudi 129 kilometrov na uro

Nakup bo mogoče opraviti na blagajni Pohorska vzpenjača v času delovanja in tudi na daljavo. V tem primeru bo treba oddati naročilo na e-naslov info@visitpohorje.si, po plačilu prejetega predračuna pa prevzeti vozovnice na blagajni. Od 17. septembra do 31. oktobra bo sledilo zadnje obdobje predprodaje z že višjimi cenami, 1. novembra pa se bo začela redna prodaja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta