Martinovanje bo letos v Mariboru trajalo kar štiri dni

MBK
07.10.2024 18:44

Medtem ko bo največje javno martinovanje v ponedeljek, 11. novembra, kot običajno na Trgu Leona Štuklja, se bo martinovo dogajanje na Koroški cesti, Trgu svobode in Grajskem trgu začelo že v petek, 8. novembra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Martinovanje na Trgu Leona Štuklja
Andrej Petelinšek

Zavod za turizem Maribor in Mestne nepremičnine sta danes objavila povabili ponudnikom za sodelovanje na 39. Martinovanju v Mariboru. Zavod za turizem vabi vinogradnike, vinotoče, turistične in izletniške kmetije ter ponudnike gostinskih storitev, da se s svojo ponudbo prijavijo za martinovanje v petek in soboto, 8. in 9. novembra, od 10. do 20. ure na Koroški cesti ter v ponedeljek, 11. novembra, od 10. do 21. ure na Trgu Leona Štuklja. Prijave zbirajo na spletni strani visitmaribor.si do četrtka, 17. oktobra.

Martinovanje na Trgu Leona Štuklja
Andrej Petelinšek

 

Mail poslanke Levice razhudil župana Soršaka: V projekt poseka drevoreda je že posegla vaša ministrica

Mestne nepremičnine pa vabijo ponudnike, da se s svojo ponudbo prijavijo za martinovanje v petek in soboto, 8. in 9. novembra, od 9. in 18. ure (tržnica) na Grajskem trgu in Trgu svobode ter od petka do ponedeljka, od 8. do 11. novembra, od 9. do 23. ure (gostinska ponudba) na Grajskem trgu in Trgu svobode. Prijave zbirajo do četrtka, 17. oktobra, do 12. ure na e-naslovu trznica@mestne-nep.si ali po pošti na naslov Mestne nepremičnine, Grajska ulica 7, 2000 Maribor.

Martinovanje na Koroški cesti
Andrej Petelinšek

(VIDEO in FOTO) Z novo linijo G5 Rotovž že v prvih tednih prepeljali za 30 odstotkov več potnikov

"Letos smo dogajanje obogatili, ga povečali in podaljšali na štiri dni," poudarjajo na Zavodu za turizem. Osrednje dogajanje z veliko "Martinovo zabavo", tradicionalnim krstom mošta ter stojnicami z mladim vinom in domačo kulinariko se bo 11. novembra odvijalo na Trgu Leona Štuklja, medtem ko je vinsko-kulinarična ponudba z glasbenim programom Mariborčanom in turistom na voljo tudi na Koroški cesti, kjer se bo dogajanje pričelo že prej in se bo nadaljevalo tudi na martinovo.

Martinovanje na Koroški cesti
Andrej Petelinšek

(INTERVJU) Marko Gorjak, direktor družinskega podjetja: Keramičarjem bomo kmalu plačevali več kot računalničarjem

Na Trgu svobode in Grajskem trgu pa bo Martinova tržnica v petek in soboto, od petka do ponedeljka pa bo na teh trgih na voljo gostinska ponudba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta