Na Mariborskem otoku lahko kupite tudi vstopnice za otroke iz socialno šibkih družin

MBK
10.07.2024 14:07

Dobrodelni projekt Karta za otroka je nastal v sodelovanju Športa Maribor in Zveze prijateljev mladine Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomi Prosnik je vstopnice za otroke predal Mateji Koler.
Šport Maribor

Na Mariborskem otoku je potekala predaja prvega paketa vstopnic v okviru dobrodelnega projekta Karta za otroka, ki ga Šport Maribor pelje v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor. Pomočnik direktorja in vodja športne infrastrukture v Športu Tomi Prosnik je vstopnice za kopališče za otroke iz socialno šibkih družin predal Mateji Koler iz ZPM. "Srečni smo, da lahko otrokom omogočimo prijetne in aktivne poletne dni na kopališču Mariborski otok in jim omogočimo dostop do vodnih užitkov," je ob predaji vstopnic dejal Tomi Prosnik. Mateja Koler se je ob prevzemu zahvalila podjetju Šport Maribor: "Te vstopnice pomenijo veliko za otroke, ki si kopanja drugače ne bi mogli privoščiti. Vaša donacija bo številnim otrokom omogočila nepozabne počitnice in jim ostala v lepem spominu."

Šport Maribor

(FOTO) To se še ni zgodilo: Tržnica ostala brez svežega svinjskega in govejega mesa

(GREMA NA KAFE) Zakaj se mariborska slikarka seli na hrvaški otok

Posebej označene vstopnice, ki so jih poimenovali Karta za otroka, je možno kupiti na blagajni kopališča Mariborski otok do sredine avgusta. Poleg vstopnic za kopanje, je v sklopu dobrodelne akcije možno kupiti tudi vstopnice za drsanje, ki bodo od septembra do konca leta na voljo na blagajni Kopališča Pristan. Cena dobrodelne vstopnice za Mariborski otok je 4,50 evra, za Ledno dvorano (vključno z izposojo drsalk) pa šest evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta