Stres, naš prijatelj in sovražnik

Maja Furman Maja Furman
12.01.2019 09:54

Če bi ga po čudežu popolnoma eliminirali, bi bilo takšno življenje monotono, neustvarjalno in brez presežkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dejan Dinevski bo nadgradil predavanje izpred dveh let. 
Andrej Petelinšek

Prof. dr. Dejan Dinevski, predsednik društva Joga v vsakdanjem življenju in profesor na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, bo 17. januarja v mariborski Unionski dvorani poslušalce seznanil z načini, kako uspešno obvladati vsakdanji stres. Obetata se predavanje in meditativna delavnica ob spremljavi gongov in tibetanskih pojočih skled.
Kdaj in kako vas je začela nagovarjati tematika duhovnosti?
Zavest, duhovnost in delovanje uma so bile ključne teme, ki so me zanimale že v gimnazijskih letih. To je bilo v osemdesetih, ko o tem pri nas še ni bilo veliko dostopne literature in drugih informacij. Zato sem iskal sam in se učil iz knjig, ki so nam bile takrat na voljo. V devetdesetih sem pod mentorstvom Svamija Mahešvaranande poglobljeno raziskoval vzhodno filozofijo in duhovnost ter pridobil dragoceno prakso ter tudi bogate in mednarodne izkušnje v poučevanju joge in meditacije. Z velikim notranjim zadoščenjem spremljam pozitivne učinke vadbe joge in meditacije na mnoge ljudi.

Preveč in premalo
Neznan
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta