V petek in soboto na martinovanje v Mariboru brezplačno z avtobusom

mbk
10.11.2023 05:00

Oba dneva bo od 9. ure brezplačna vožnja z avtobusi vseh linij v smeri mestnega jedra, od 16. ure do konca avtobusnih voženj pa iz mestnega jedra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dvodnevno martinovanje v Mariboru bo po pričakovanjih znova privabilo več tisoč obiskovalcev.
Igor Napast

Letošnje dvodnevno martinovanje v Mariboru bo po pričakovanjih znova privabilo več tisoč obiskovalcev. Ker jim želijo tako v petek kot soboto omogočiti varen prihod na tradicionalno jesensko prireditev in povratek z nje, se je mariborska občina odločila, da bo prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa v petek, 10., in soboto, 11. novembra, brezplačen. Oba dneva bo od 9. ure brezplačna vožnja z avtobusi vseh linij v smeri mestnega jedra, od 16. ure do konca avtobusnih voženj pa iz mestnega jedra. Ob vstopu na avtobus v omenjenih urah in smereh bo voznik potnikom natisnil vozovnico s ceno 0,00 evra. "Z brezplačno uporabo mestnih avtobusov želimo ob zagotovitvi varnega in udobnega prevoza udeležencev martinovanja prispevati tudi k manjši prometni gneči na območju središča mesta v času dvodnevnega dogodka," so pojasnili na občini. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta