(VIDEOKOLUMNA) Bo imel Maribor namesto letališča kopališče?

DR
26.07.2024 11:57

Dobrodošli v Večerovi videokolumni Petka, v kateri za vas podčrtamo in komentiramo teden.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Država se je kot kaže odločila, da bodo imeli mariborčani in prebivalci okoliških krajev kmalu na razpolago novo kopališče. Vas zanima, kje se bo nahajalo? Na območju mednarodnega letališča Edvarda Rusjana. V kolikor odgovorni ne bodo pritisnili na izvajalce, da trenutno zasilno prekrito streho zgolj dvanajst let starega terminala čim prej zatesnijo, bomo lahko že kmalu poročali o novih vodnih radostih s tega območja. Že več kot mesec in pol namreč v letališko stavbo pošteno zamaka. 

Morda pa se bodo morali zaposleni res naučiti novih veščin in pridobiti nova strokovna znanja. Namesto usmerjanja letal na letališki ploščadi do njihovega končnega parkirnega položaja, bodo po novem za opravljanje svojega dela potrebovali drugačne zamahe. A šalo na stran. Situacija je resna in vse bolj glasni so tisti, ki menijo, da se država do svoje lastnine ne obnaša kot dober gospodar. In da ukrepanje po uničujoči toči traja predolgo. Komentira Gregor Grosman

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta