Vonj po kavi, vonj počitnic

Oglasno sporocilo Oglasno sporocilo
02.07.2021 11:47
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Barcaffè Black'n'Easy
Barcaffè

Poletni meseci so kot nalašč za potovanja in izlete. Kljub temu, da se nam ob besedi potovanje najbrž pojavi ogromno pozitivnih asociacij, pa se nam lahko vseeno kdaj zgodi, da pogrešamo malenkosti, ki nam jih daje udobje doma.

Pogrešamo lahko domačo posteljo, kopalnico, v kateri se vsako jutro pripravimo na dan ali pa tisto pravo turško kavo, ki si jo naredimo točno po svojem okusu. Prvima dvema se moramo žal na potovanju odreči, za turško kavo pa obstaja rešitev – Barcaffè Black'n'Easy, ki je to poletje na voljo tudi v večjem pakiranju, ki nam omogoča še več užitkov.

Priprava kave je nadvse preprosta. Naredimo jo tako, da vsebino vrečke stresemo v skodelico in jo prelijemo z vročo vodo – naša kava bo pripravljena v eni sami minuti. Big pack nam prinaša pravo kavo, ki zadostuje za približno 20 kav. Večje pakiranje, več užitkov – tako v kavi, kot tudi v počitniških dneh.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.