Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Telefonistu 1200 evrov za šest ur, Avto Koletnik išče hišnika

Tanja Fajnik Milakovič
04.11.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moga
Sašo Bizjak

Zaposlijo krajinskega arhitekta

V podjetju Moga, ki se ukvarja z urejanjem okolja, zaposlijo za nedoločen čas krajinskega arhitekta. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 1. stopnje (prejšnja visokošolska strokovna) s področja hortikulture. Delovne izkušnje niso pogoj, so pa vozniški izpit B-kategorije, znanje angleškega in nemškega jezika ter računalniškega projektiranja. Delali boste v dopoldanskem času. Vlogo lahko pošljete do 6. novembra na e-naslov info@moga.eu. Več informacij na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Telefonistu 1200 evrov za šest ur

Finančna hiša v Mariboru zaposli za določen čas in šesturni delovnik telefonista. Delo boste opravljali v pisarni v centru Maribora od ponedeljka do petka med 8.30 do 14.30. Ponujajo plačo od 900 do 1200 evrov bruto. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Pričakujejo, da ste komunikativni, prijazni in veseli, da radi "vrtite jezik", da vam ne manjka odločnosti in samozavesti, predvsem pa morate imeti radi kužke, saj je šef njihove varnostne službe prava pasja mrcina. Če vas služba zanima, pošljite vlogo z življenjepisom do 15. novembra na e-naslov info@financnahisa.si ali preko zaposlitvenega portala Optius.

Delo za knjižničarja

Center za sluh in govor Maribor zaposli za nedoločen čas 16 ur na teden knjižničarja. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje (prejšnja visokošolska strokovna) iz bibliotekarstva in informacijske znanosti, delovne izkušnje niso pogoj, so pa vozniški izpit B-kategorije, strokovni izpit in zahtevno znanje računalništva. Če vas delo zanima, pošljite vlogo z življenjepisom na e-naslov samo.rumez@csgm.si. Več o prostem delovnem mestu si lahko pogledate na spletni strani.

Mariborske lekarne iščejo pravnika

V Mariborskih lekarnah zaposlijo za nedoločen čas svetovalca, pravnika. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Imeti morajo visokošolsko pravno izobrazbo 2. stopnje (prejšnja visokošolska strokovna), dve leti delovnih izkušenj in osnovno računalniško znanje. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 6. novembra na e-naslov zaposlitev@mb-lekarne.si.​ Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni povezavi.

Lekarne Maribor
Sašo Bizjak

Bi bili hišnik v Avtu Koletnik?

V podjetju Avto Koletnik zaposlijo hišnika/vzdrževalca objektov na sedežu podjetja v Mariboru in v poslovnih enotah na Koroškem. Delo dobi kandidat, ki ima dobre ročne spretnosti, mu ni težko poprijeti za vsako delo in se spozna na različna vzdrževalna dela, ki so na objektih potrebna (pleskanje, čiščenje, obnova, vzdrževanje, drobna popravila opreme in vzdrževanje orodja, ki je temu namenjeno, pomoč v skladišču, pomoč pri montažah nove opreme, pomoč pri izvedbi pripravljalnih del za morebitne nove investicije, čiščenje in urejanje okolice ter zemljišč). Vse potrebno orodje, delovne pogoje, vozilo za prevoz med lokacijami za izvedbo zgoraj opisanih del zagotovi podjetje Avto Koletnik. Pogoj je vozniško dovoljenje B-kategorije. Prijave sprejemajo preko spletnega zaposlitvenega portala MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta