Znani bodo spet stregli v Nani

Denis Živčec Denis Živčec
14.06.2019 08:16

Dolg spisek znanih natakarjev in Beba Ščap, ki bo v okviru ene najbolj simpatičnih mariborskih dobrodelnih akcij kolesarila 12 ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako galantno je lani tortice v Nani stregel nogometaš Marko Šuler. 
Andrej Petelinšek

Prihaja tisti čas v letu, ko na vogalu mariborskega Glavnega trga in Gosposke kavico postrežejo z nasmehom, ki žari z znanega obraza. Drugi krog dobrodelne akcije Znani v Nani bo v priljubljeni kavarni in bistroju stekel to soboto. Znani bodo zavihali rokave, prijeli za pladnje in postali del Nanine ekipe. Spet z dobrim namenom. Honorarje in napitnine bodo namenili v dobrodelne namene. Z zbranim denarjem bodo pomagali socialno ogroženim, Osnovni šoli Gustava Šiliha in društvu Up-ornik. Že prvi dan, od 11. ure naprej, bodo stregli plesalec Arnej Ivkovič, zmagovalec zadnje sezone šova Zvezde plešejo, Anja Frešer, mednarodna plesna zvezda Gordana Grandošek Whiddon, Marko Šuler, Aleksander Rajčević, v naslednjih dneh pa še mnogi drugi. Akcija bo trajala do 22. junija, že prvi dan pa bo Beba Ščap, športnica humanitarka, sedla na kolo in ga pred kavarno neprekinjeno gonila med 8. in 20. uro. Morda bo v kavarni, če bo utegnil, za pladenj poprijel celo sam predsednik države. Devana Blakaj, lastnica kavarne, projekt pričakuje s prijetnim vznemirjenjem. "V Osnovni šoli Gustava Šiliha potrebujejo novo gospodinjsko učilnico. Glede na to, da delamo na področju gostinstva, se nas je njihova želja zelo dotaknila. Letos ne bodo znani le stregli, pripravili smo tudi pester spremljevalni program, dobrodelne koncerte, stand-up, toliko vsega. Želim si, da bi ljudje akcijo podprli. Človek nikoli ne ve, kdaj se tudi sam znajde med pomoči potrebnimi," pravi Devana Blakaj. Kaj vse se bo v okviru akcije dogajalo, bodo sproti najavljali in objavljali na Naninih facebook in instagram profilih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta