Znižajte si račun za elektriko – že zdaj!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
15.11.2021 00:00

Zlate točke, zbrane z nakupi na Petrolu, lahko odjemalci Petrol Elektrike že s 15. novembrom zamenjate za do 20 % popusta na ceno energenta in tako prihranite že v decembru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Znižajte si račun za elektriko – z Zlatimi točkami

Zadnje čase smo priča izjemnim razmeram na trgih energentov, kjer cene iz dneva v dan dosegajo rekordno visoke ravni. Še dobro, da lahko Zlate točke, ki jih zbirate nakupi na Petrolu, letos zopet izkoristite za popust na elektriko. V podjetju namreč ostajajo zavezani k ponudbi zanesljive in ugodne oskrbe z energijo.

Z nakupi zbrane Zlate točke lahko tako že s 15. novembrom pri Petrol Elektriki zamenjajte za ugodnejšo mesečno položnico elektrike. Izbran popust bo za vas pričel veljati že s 1. decembrom.

Število Zlatih točk

Popust na redno ceno Petrol Elektrike

2.500 Zlatih točk

20 % popusta

1.700 Zlatih točk

15 % popusta

1.000 Zlatih točk

10 % popusta

700 Zlatih točk

7 % popusta

500 Zlatih točk

5 % popusta

Prejmite dvojne točke za gorivo ali pa točke zbirajte s prijatelji

Da vam nakupi na Petrolu prinesejo še nižji račun za elektriko, boste po novem ob točenju goriv Q Max prejeli kar dvojne Zlate točke. Uživajte v boljši moči motorja in nižji porabi, nakupite vse potrebno za energije poln vsakdan ter pri tem še izdatno prihranite.

Shutterstock

Če si še vedno želite več točk, pa ne spreglejte še možnosti, da Zlate točke zbirate skupaj z družino in prijatelji. Povežite svoje Petrol klub kartice, da se bodo točke beležile na vse kartice hkrati, koristil pa jih bo lahko kdorkoli znotraj skupine združenih kartic.

Kaj to pomeni za znesek na moji položnici?

In kaj se bo z vašo položnico zgodilo v decembru?

Takrat prične veljati Petrolov novi cenik elektrike. Znesek, ki ga plačujete vsak mesec, se z njim spreminja bistveno manj, kot se vam morda zdi. Za 30 % se namreč spreminja zgolj postavka na položnici, ki označuje elektriko, ki ste jo porabili, ta pa predstavlja le okoli 40 % končnega plačila.

Z decembrom bo končni račun Petrol Elektrike za povprečnega gospodinjskega uporabnika namesto za 30 % tako v resnici višji le za okoli 13 %. Če na leto porabite okoli 4.100 kWh elektrike to predstavlja malce več kot 7 € na mesec. S popustom na Zlate točke pa lahko ta znesek še zmanjšate. Cena vaše elektrike je lahko nižja tudi do 20 %, kar za povprečnega uporabnika namesto 7 € pomeni manj kot 1 € razlike na mesec!

{api_embed_photo}725930{/api_embed_photo}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.