(INTERVJU) Nuša Pavlinjek Slavinec: "Družinske vrednote prenašamo v poslovanje"

Timotej Milanov Timotej Milanov
09.06.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nuša Pavlinjek Slavinec: "Mi dihamo s trgom in vsa povpraševanja jemljemo resno. Če kaj prepoznamo kot pravi signal s trga, gremo tudi v razvoj novega izdelka."
Nuša Pavlinjek Slavinec: "Mi dihamo s trgom in vsa povpraševanja jemljemo resno. Če kaj prepoznamo kot pravi signal s trga, gremo tudi v razvoj novega izdelka."
Igor Napast
V družbi Roto Slovenija se z inovacijami prilagajajo povpraševanju na globalnem trgu in iščejo nove poslovne priložnosti. Direktorica družbe je ena od letošnjih nagrajencev Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. "Mi dihamo s trgom in vsa povpraševanja jemljemo resno. Če kaj prepoznamo kot pravi signal s trga, gremo tudi v razvoj novega izdelka. Zdaj razvijamo nove čistilne naprave, ki bodo takšne oblike, da jih bo šlo dvakrat več v ladijski kontejner. Vedno želimo, da je vsaka nova generacija naših izdelkov bistveno boljša od prejšnje in tudi od vse konkurence na trgu. Inovacije so tiste, ki ločijo vodje od sledilcev," pravi Nuša Pavlinjek Slavinec.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta