Nič več letalskih vozovnic za deset evrov

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
23.08.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Ryanairu ocenjujejo, da bodo ljudje še zmeraj veliko leteli, kljub višjim cenam vozovnic in povišanim življenjskim stroškom.

 
V Ryanairu ocenjujejo, da bodo ljudje še zmeraj veliko leteli, kljub višjim cenam vozovnic in povišanim življenjskim stroškom.  
EPA
Predvsem cene energentov bodo, kot kaže, pomembno vplivale na cene letalskih vozovnic. Prvi mož Ryainaira je napovedal konec letalskih vozovnic za deset evrov, vprašanje je, ali to pomeni tudi konec nizkocenovnega letenja.

Bolj kot to pa analitika letalske industrije Alena Ščurica skrbijo odpovedi letov in pomanjkanje zaposlenih ter razlogi za to. "Ne morem verjeti, da je to naključje, to je namerno, vprašanje pa je, kaj je razlog. Kajti profiti prevoznikov so šli v nebo, junija so bili dobički družb višji kot kadarkoli."

Bo pa Ryanair že prihodnji teden v Mariboru iskal nove zaposlene, ki naj bi delali v Ljubljani. Se torej prevoznik vrača v Slovenijo?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta