Sparova spletna trgovina tudi v Mariboru, Celju in v Novem mestu

(dt)
23.02.2023 11:15

Po Ljubljani in Kranju z okolico slovenski trgovec Spar Slovenija s prevzemnimi mesti za spletno trgovino še na Štajerskem in na Dolenjskem. V Mariboru je osebni prevzem po spletu naročenega možen na Pobrežju

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Mariboru lahko po spletu naročene izdelke prevzamete na njihovi prevzemni točki pri Spar trgovini na Pobrežju.
Spar Slovenija

Sparova spletna trgovina kupcem že pet let omogoča, da nakupovalno košarico hitro in preprosto napolnijo kar od doma. Omenjeni trgovec dostavo nakupljenih izdelkov na dom ponuja na območju Ljubljane in Kranja z okolico, po novem pa tudi v Celju z okolico, brezplačni osebni prevzem na točki drive-in pa se je iz prestolnice razširil še v Maribor in Novo mesto.

Priljubljenost njihove spletne trgovine med kupci narašča, opažajo v Spar Slovenija. Razloge pripisujejo dejstvu, da ta nudi pestro izbiro izdelkov, omogoča enostaven nakup in predvsem velik prihranek časa. Podobno kot spletna prodaja nasploh je tudi Sparova spletna trgovina doživela razmah v času epidemije koronavirusa, zato so se odločili delovanje razširiti v druga slovenska mesta. Od 15. februarja je dostavo živil na dom mogoče naročiti v Celju in okolici in sicer iz trgovine Interspar Celje. Postopek nakupa je preprost - na spletni strani www.spar/online kupci vpišejo svoj naslov in preverijo možnost dostave na dom. Izdelki so dostavljeni v časovnem oknu, ki ga izbere kupec.

Maja 2023 bodo v Sparu Slovenija svojim zaposlenim izplačali regres v višini 1900 evrov bruto, kar v skladu s trenutnimi zakonskimi določili pomeni tudi 1900 evrov neto.
Arhiv Spar Slovenija

Razširili so tudi storitev osebnega prevzema drive-In. Trgovina Spar Online tako od konca lanskega leta ponuja osebni prevzem na drive-in točki poleg Ljubljane tudi v Novem mestu in po novem tudi v Mariboru, natančneje v trgovinah Spar Drska in Spar Pobrežje. Pred trgovinama je označeno parkirno mesto s terminalom, namenjeno izključno strankam za osebni prevzem. Ko kupec pozvoni, mu Sparovi zaposleni naročilo pripeljejo naravnost do avtomobila. Izdelki so zloženi v papirnatih nosilnih vrečkah za večkratno uporabo. V primeru, da katerega izmed naročenih izdelkov ni na zalogi, lahko kupec prejme nadomestni izdelek, ki ga lahko brezplačno zavrne ob prevzemu, če mu ne ustreza.

Možnost osebnega prevzema na drive-in točki kupci s pridom uporabljajo, pri tem pohvalijo prijaznost osebja ter praktičnost in fleksibilnost tovrstnega načina nakupovanja - veliko jih izdelke naroči zjutraj, nato pa prevzame po koncu delovnega dne. Osebni prevzem je namreč na voljo že dve uri od oddanega naročila, kupec pa si sam izbere dan in dvourno časovno okno, znotraj katerega želi prevzeti naročilo. Cene in popusti so enaki kot pri nakupu v Sparovi fizični trgovini, plačilo pa je možno prek spleta ali ob osebnem prevzemu s kartico.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta