Vaša nova samooskrbna rešitev

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
16.02.2024 00:00

Izkoristite vaš sončni potencial z GEN-I Sonce

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Se sprašujete ali se poleg vseh zakonodajnih sprememb investicija v sončno elektrarno še vedno splača? Vas skrbi in ste v dvomih kako bodo izgledali računi za elektriko, če postavite sončno elektrarno? V nadaljevanju vam predstavljamo novo dobo samooskrbe z GEN-I Sonce. 

Samooskrba z elektriko iz sončne elektrarne je do nedavnega omogočala izrazite finančne prihranke, ki so bili posledica letnega obračunavanja prejete in oddane energije po shemi NET metering.

Ob tem se s 1. julijem začne še testno obdobje vpeljevanja novega sistema obračunavanja omrežnine, ki je skladen z novim omrežninskim aktom. Ta bo tarifni sistem omrežnine razdelil na dve sezoni – višjo in nižjo ter pet časovnih blokov z različnimi cenami med tednom, vikendom in dela prostimi dnevi. Omrežnina se bo tako delila na dve postavki – omrežnino za energijo po opisanih časovnih blokih (temelječimi na 15-minutnih odčitkih) ter omrežnino za moč (dogovorjeno in presežno).

Izgradnja sončnih elektrarn pri GEN-I Sonce

Storitev sončnih elektrarn GEN-I Sonce na ključ je celovita in vas vodi vse od razmišljanja o alternativnem viru elektrike za lastno uporabo do dejanske izvedbe in ohranjanja zadovoljstva v vseh letih njene uporabe. V vašem imenu bomo uredili celoten postopek od informativne ponudbe vse do primopredaje sončne elektrarne in vam po vaši izbiri nudili vzdrževanje naprave za vsa leta delovanja. Smo prvi certificirani ponudnik sončnih elektrarn z integriranim sistemom vodenja. Našo celovito rešitev odlikujeta dva ISO certifikata, s katerima zagotavljamo najvišjo možno raven kakovosti in okoljske ozaveščenosti storitev.  

Naša ponudba samooskrbnih sončnih elektrarn ostaja ugodna, hkrati pa vam po zaključku izgradnje omogočamo dopolnitev s sklenitvijo nove pogodbe o samooskrbi s podjetjem GEN-I. To za vas predstavlja paket varnosti ter priložnost za aktivno upravljanje odjema energije. 

Arhiv Naročnika

 

Pogodba o samooskrbi GEN-I 

Nov poslovni model samooskrbe, ki v luči prenovljene zakonodaje prepričuje in potrjuje smiselnost naložbe v sončno elektrarno, lastnikom sončnih elektrarn omogoča odkup viškov električne energije.

Poleg finančnih prednosti vam omogoča, da z upravljanjem svojega odjema električne energije postanete aktivnejši soustvarjalci zelene prihodnosti.  

Za viške električne energije, ki jih bo ustvarila in v omrežje oddala vaša sončna elektrarna, boste pri podjetju GEN-I prejeli dobropis za električno energijo, ki vam bo zmanjšal strošek mesečne položnice v naslednjem mesecu oz. obdobju, ko boste iz omrežja prejeli več električne energije kot jo boste oddali. 

Vabljeni, da izpolnite obrazec in zeleni prehod zaupate profesionalnemu partnerju, ki bo poskrbel za dolgoročno varnost vaše naložbe v trajnostno prihodnost.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.