Jan Repas: Kako visoki so mariborski cilji, mi sploh ni treba ponavljati. Vsi vemo, kaj zahteva klub in kaj navijači

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
30.07.2020 06:00

Novinec med vijoličastimi verjame, da lahko v Ljudskem vrtu spet ujame ritem, ki ga je izstrelil v eno najmočnejših lig v Evropi

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tadej Regent

Če kdo, je Jan Repas komaj čakal, da se začne novo nogometno leto. V Ljudskem vrtu ni popoln novinec, v finišu prejšnje sezone ga je spoznal, a na debi v vijoličastem še čaka. "Z ekipo sem treniral že dva tedna. Prvi vtisi so super. Tekme so se vrstile na tri dni, tako da veliko ekipnih treningov nismo imeli, bolj smo vadili v manjših skupinah. Dopust je bil kratek, a smo komaj čakali, da se začne nova sezona in se vse drugo pozabi," je pred prvim treningom dejal otrok Domžal, ki se je na Štajersko iz francoskega Caena preselil kot prost igralec. Preden se je 23-letnik s tremi nastopi za slovensko reprezentanco zapodil na igrišče, je odgovarjal na vprašanja novinarjev.
O dolgem čakanju na prvo tekmo: "Zadnjič sem igral na koncu zime, zelo dolgo pavzo sem imel. Težko je, ko med karanteno treniraš sam doma. Neučakan sem že, da se začne zares."
O francoski izkušnji: "Nimam biti kaj razočaran, vse je dobrodošlo. To se v življenju zgodi vsakemu igralcu."
O pričakovanjih v novem klubu: "Želim se vrniti v ritem, odigrati čim več tekem, hkrati pa seveda z ekipo ujeti čim več zmag. Kako visoki so mariborski cilji, mi sploh ni treba ponavljati. Vsi vemo, kaj zahteva klub in kaj navijači."

Nogometaš s Količevega pri Domžalah že dva tedna trenira z novimi soigralci, še dva ga ločita od prve resne preizkušnje. 
Tadej Regent
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta