Izpolnile so se mu sanje: V invalidskem vozičku k Masajem

Anita Kirbiš
21.09.2019 05:03

S potovanjem v Afriko, na safari v Tanzanijo, so izpolnjene njegove sanje, pravi paraplegik Igor Plohl, zato še sedaj ne dojame, da je res vse to doživel, je povedal na potopisnem predavanju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Plohl v Afriki
Osebni arhiv

Sliši se skoraj nemogoče, pa vendar za 40-letnega Igorja Plohla, učitelja in pisatelja iz Lenarta, ki je zaradi nezgode prikovan na invalidski voziček, ni ne meja ne ovir. Spomladi letos se mu je izpolnila življenjska želja – potovanje na safari v Tanzanijo. Doživetja je minuli petek delil tudi javno na potopisnem predavanju v Močni pri Lenartu. Stara klet je bila nabito polna, med obiskovalci pa je bila tudi "najboljša soseda" Pavla Potočnik, ki ga je prijavila v TV-oddajo Dan najlepših sanj, kjer so mu pomagali izpolniti to veliko željo.

Predstavitev je bila zelo dobro obiskana.
Anita Kirbiš
Igor Plohl veliko gostuje po šolah in drugod ter osvešča o invalidnosti in drugačnosti, o čemer piše tudi v svojih slikanicah za otroke.
Slavica Pičerko Peklar
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta