Lovrenčanka potrdila naslov državne prvakinje do 12 let

ŠTR
11.12.2022 04:15

Na državnem prvenstvu Karate zveze Slovenije, ki je bilo novembra v Slovenskih Konjicah, je enajstletna Maja Mari Pisnik ubranila naslov državne prvakinje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maja Mari Pisnik z reprezentančno in trenerko velenjskega karate kluba Natalijo Anastazijo Kenda
Arhiv Kluba

Pisnikova je po novem članica Karate kluba Velenje in je tekmovala v kategoriji U12 kate deklice, premagala je vso konkurenco in ubranila lanski naslov državne prvakinje. Izjemno uživa na tatamiju in karate ji pomeni zelo veliko. Njena želja je trenirati še več, se ob tem čim več naučiti in v prihodnosti poseči po najžlahtnejših medaljah. Njena trenerka je Pia Cesar.

Na državnem prvenstvu sta velenjski klub zastopali tudi Majini sestri, Nina in Sara, in osvojili peto mesto. "Ob tem bi se rade zahvalile vsem, ki ste nam pomagali in stali ob strani v tem zadnjem mesecu, ki je bil zelo stresen za nas," povedo sestre. Posebno hvaležne so gasilskemu društvu Lovrenc, ker jim je nesebično odstopilo prostore, kjer trenirajo, odkar so zamenjale trenerja in matični karate klub.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta