Podjetje, kjer dajo veliko na zdravje zaposlenih

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
21.09.2019 05:41

Zdravju in dobremu počutju sodelavcev v Talumu namenjajo veliko skrbi. Od leta 2012 je skrb za zdravje zaposlenih vključena v strategijo družbe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Taluma

Prva sobota v septembru je v Skupini Talum že več kot dve desetletji rezervirana za Talumov dan za zdravje in tako je bilo tudi letos. Slabemu vremenu navkljub se je kar 156 sodelavk in sodelavcev Taluma zbralo pred restavracijo Pan v Kidričevem in se po skupnem zajtrku odločilo za eno od petih športnih aktivnosti, izbirali so lahko med pohodništvom, kolesarjenjem, plavanjem, spoznavanjem konj in jahanjem ter letošnjo novostjo - spoznavanjem prvin boksa z Dejanom Zavcem. Najbolj množično je bil že tradicionalno obiskan pohod, ki ga je 68 talumovcev letos začelo v Grajeni in zaključilo v Termah Ptuj.
So pa bile tudi druge oblike rekreacije dobro zastopane - plavanja se je udeležilo 44 sodelavcev Taluma, spoznavanja prvin boksa 18, kolesarjenja 17 ter spoznavanja konj in jahanja devet. Aktivnosti so zaključili v Panu, kjer so sodelavci iz odvisne družbe Vital pripravili okusno in zdravo kosilo. Ob prijetnem druženju so udeleženci izmenjali športne vtise in si obljubili, da bodo tudi med letom naredili kar se da največ za svojo dobro psihofizično kondicijo.

Z Dejanom Zavcem so spoznavali boks.
Arhiv Taluma
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta