Poškodovali avto kandidatke za županjo Destrnika

Darja Lukman Žunec Darja Lukman Žunec
15.11.2022 13:07

Neznani storilec so na avtu pustili uničeno družinsko fotografijo z volilnega letaka in nanj narisali križ ter luknji v njeno in soprogovo glavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako se je neznanec znesel nad družinsko fotografijo na letaku kandidatke za destrniško županjo.
Osebni arhiv Vlaste Tetičkovič Toplak

V noči s ponedeljka na torek so pred domom destrniške županske kandidatke Vlaste Tetičkovič Toplak nasproti tamkajšnjega gasilskega doma poškodovali njen osebni avto. Tetičkovič Toplakova kandidira s podporo SLS in SDS in ima svojo listo Drugačni in povezani, ta čas pa kot univerzitetna diplomirana ekonomistka dela kot direktorica občinske uprave v občini z županom Francem Pukšičem.

Kandidatka je bo dogodku pretresena: "Spat smo se odpravili okoli 23. ure in mož Martin Tetičkovič je, ko se je nekaj po peti uri zjutraj odpravljal v službo, na avtu opazil poškodovano vetrobransko steklo, ob njem večji kamen ter na pokrovu motorja z mojega volilnega letaka iztrgano družinsko sliko, na katero so narisali križ in naredili luknje v glavah mene in soproga."

Z večjim kamnom so poškodovali vetrobransko steklo kandidatkinega avtomobila.
Osebni Arhiv

Njen mož je takoj poklical policijo, ki je zbrala dokaze in naredila zapisnik, kandidatka pa se je odločila, da poda prijavo zoper neznanega storilca. "Najbolj me je prizadelo, da se je nekdo znesel nad našo družinsko sliko, še posebno zaradi najinih treh otrok. Danes so vsi trije ostali doma, saj nas je dogodek pretresel. Počutim se grozno. Vandalizem in agresivno obnašanje nikakor ne sodita niti v predvolilni čas niti v normalno življenje. Zelo ju obsojam in menim, da zanju ni opravičila. Verjamem, da bo policija ukrepala in bo storilca našla," dodaja Tetičkovič Toplakova.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta