Tudi mladi občutijo stisko v sedanjih razmerah

Špela Pokeržnik
29.03.2020 05:03

Študenti iz občin Ruše, Selnica ob Dravi in Lovrenca na Pohorju se že desetletje združujejo pod imenom KURS oziroma Klub študentov Ruš, Selnice in Lovrenca. Aktivno so se vključili tudi v sedanjih izrednih razmerah ob ukrepih za zajezitev širjenja bolezni covid-19.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z leve: Jan Kozar, Barbara Šnopl, Aljoša Sternad

Njihova osnovna dejavnost je sicer omogočanje raznovrstnih dejavnosti mladim ter hkrati povezovanje vseh študentov in drugih mladih s tega območja. "KURS sestavljamo študenti, ki nas ob želji po aktivnem preživljanju prostega časa na raznih kulturnih, športnih in podobnih dogodkih družijo tudi iste vrednote. Pomembno nam je, da smo pripadni klubu, v katerem delujemo, in prav to je tisto, kar nam omogoča, da dobro sodelujemo kot ekipa. Z vsakim novim projektom smo korak bližje mladinskemu povezovanju in s tem tudi mi pridobivamo dragocene izkušnje. Naša glavna vrednota je, da z delovanjem v študentskem klubu skrbimo za javno in tudi za osebno rast," o vrednotah kluba pripoveduje trenutni predsednik Jan Kozar.

Poziv študentov
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta