Miran Fujs z optimizmom in vizijo v velike čevlje

Timotej Milanov Timotej Milanov
23.09.2019 18:09

Novi predsednik uprave Arconta napoveduje, da bo naslednje poslovno leto zanje zelo pomembno, saj uvajajo proizvodnjo novega, sofisticiranega izdelka

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Fujs, direktor Arconta: "Naš koncern je dobil naročilo, povezano z organizacijo evropskega prvenstva v nogometu naslednje leto."
Aleš Cipot

Novi predsednik uprave Arconta je postal Miran Fujs (47) iz Černelavcev, ki je v družbi zaposlen že 24 let. Že med študijem strojništva je bil štipendist podjetja, v katerem je začel kariero kot tehnolog, kasneje je bil med drugim še vodja prodaje in vodja montaže, od leta 2013 pa tudi član uprave, odgovoren za proizvodnjo. Je družinski človek, ki prosti čas, kolikor mu ga ostane, najraje preživlja v družbi treh sinov ali na igrišču, pri tem so mu najbližje ekipni športi, predvsem nogomet in odbojka.

Miran Fujs, direktor Arconta: "Naš koncern je dobil naročilo, povezano z organizacijo evropskega prvenstva v nogometu naslednje leto."
Aleš Cipot
Arcont spada med največja svetovna podjetja za proizvodnjo bivalnih enot.
Branko Zunec
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta